Primele imagini cu sicriul Mioarei Roman! Trupul neînsuflețit al mamei Oanei Roman a ajuns la biserică / VIDEO

Primele imagini cu sicriul Mioarei Roman! Trupul neînsuflețit al mamei Oanei Roman a ajuns la biserică / VIDEO

Avem primele imagini cu sicriul Mioarei Roman! Trupul neînsuflețit al mamei Oanei Roman a ajuns la biserică. Paparazzii celui mai tare site de știri mondene din România, , sunt la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou și vă oferă imagini în exclusivitate. Oana și Catinca Roman sunt devastate de durere. Cei care au cunoscut-o pe fosta soție a lui Petre Roman au venit să-și ia rămas-bun de la ea.

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Mioarei Roman a ajuns la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou din București. Foarte multe persoane au venit pentru a-și lua rămas-bun de la mama Oanei Roman.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Primele imagini cu sicriul Mioarei Roman

Avem primele imagini cu sicriul Mioarei Roman! În urmă cu doar câteva momente, trupul neînsuflețit al mamei Oanei Roman a ajuns la biserică. Fosta soție a lui Petre Roman a fost adusă la biserica Sfântul Gheorghe cel Nou în sicriu alb.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Catinca și Oana Roman sunt devastate de durere în aceste momente. Cele două se ocupă de toate formalitățile necesare pentru înmormântarea care va avea loc luni, pe data de 26 februarie 2024.

Mama Oanei Roman a murit pe data de 23 februarie 2024

Mioara Roman s-a stins din viață în urmă cu doar două zile, pe data de 23 februarie 2024, în centrul de recuperare unde era internată de mai mult timp. Trecerea ei în neființă a avut loc în cursul nopții, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Femeia se confrunta cu diverse probleme de sănătate și a fost supusă unei operații destul de complicate în luna octombrie a anului trecut.

În exclusivitate pentru , site-ul numărul 1 de știri mondene din România, Oana Roman a dezvăluit că totul părea în regulă când a vorbit la centru, fără niciun semn care să anunțe evenimentele tragice care urmau să se întâmple.

Vedeta a mărturisit că mama ei a încetat din viață în timpul nopții, la ora 1, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Fosta soție a lui Petre Roman a murit în somn.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191