Primele imagini cu Victor Cornea și fetițele Andreei Bălan. Cum se înțeleg micuțele cu noul iubit al artistei

Primele imagini cu Victor Cornea și fetițele Andreei Bălan. Cum se înțeleg micuțele cu noul iubit al artistei

Tenismenul Victor Cornea (29 de ani) este într-o relație de doar câteva luni cu Andreea Bălan (38 de ani). Însă, se pare că lucrurile între cei doi sunt destul de serioase, ținând cont de faptul că artista deja i-a făcut acestuia cunoștință cu fetele sale, Ella și Clara, din căsnicia cu George Burcea. Este prima dată când vedeta le prezintă copilelor sale un bărbat, de la despărțirea de tatăl lor. Cum se înțelege sportivul cu cele două puștoaice. 

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Imaginea care arată cât de bine se înțeleg fetele Andreei Bălan cu iubitul acesteia

Se pare că Victor Cornea se înțelege grozav cu fetele artistei, lucru care se pot vedea și din imaginea în care apar cei trei. Tenismenul a început să le învețe acest sport pe micuțe, iar ele par extrem de încântate de iubitul mamei lor. 

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

„O iubesc mult. (…) E o conexiune divină și asta e tot ceea ce contează”

Poate că pasul Andreei Blan de a le face cunoștință Ellei și Clarei cu iubitul său se datorează și declarațiilor recente făcute de sportiv. Mai exact, acum câteva zile, Victor Cornea și-a declarat public sentimentele puternice pe care i le poartă iubitei sale, Andreea Bălan. 

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Mă bucur mult să o am alături pe Andreea la turnee. A fost cu mine și la Wimbledon, și la Hamburg. Forma bună pe care o am se datorează și ei, nouă, conexiunea pe care o avem împreună. (…) Sunt fericit și liniștit, cu siguranță. O apreciez foarte mult, îmi doresc să o am alături, îmi dă mai multă încredere și putere. Mă susține cu toată inima și îmi place că vrea să învețe să joace, să învețe cum merge tot sistemul. Asta îmi dă foarte mare încredere în noi. O iubesc mult, sunt mai liniștit pe teren și asta se vede în rezultate. Sincer, nici nu mă gândesc la diferența de vârstă, cumva nici nu știu diferența. E o conexiune divină și asta e tot ce contează”, a spus sportivul, acum câteva zile, la Digi Sport.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191