Primele imagini de la botezul fetiței Andreei Antonescu! Artista, spectaculoasă la marele eveniment

Primele imagini de la botezul fetiței Andreei Antonescu! Artista, spectaculoasă la marele eveniment

Artista este recunoscătoare pentru tot ce trăiește acum și nu știe când au trecut cele 6 luni de viață ale celei mai noi „jucării” a familiei sale, micuța Venice Victoria, dupa care sora ei mami mare, Sienna, este absolut topită. Jumătatea și colega ei de trupă, de la Andre, Andreea Bălan, o să îi fie alături azi, în zi sfântă, Andreei Antonescu.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Andreea Antonescu, emoționată până la lacrimi la botezul fetiței 

Artista a ales să facă botezul celei de-a doua fetițe ale sale pe care o are cu jurnalistul Victor Vrînceanu, tot la Mănăstirea Cașin, acolo unde cu 12 ani în urmă și-a botezat și primul copil, pe Sienna.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

„Sunt super emoționată! Azi este ziua cea mare! Am pregătit în cel mai mic detaliu tot acest botez, cu tot sufletul! Nu mi-am putut stăpâni emoțiile în biserică și mi-au dat lacrimile, e normal.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

Îi mulțumesc lui Dumnezeu că bebelina are parte de un botez și un eveniment frumos și că a ieșit totul așa cum ne-am dorit!”, ne-a declarat Andreea Antonescu.

După ce se va mai liniști puțin și Venice Victoria va fi creștinată, Andreea Antonescu se va îndrepta spre locația petrecerii de botez, în jurul orei , un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, acolo unde ea și cei 200 de invitați de la eveniment se vor delecta cu un decor spectaculos, un meniu ales pe sprânceană, mai multe activități pentru copii și un tort cu aromă de fistic.

Andreea Antonescu, spectaculoasă la botezul fetiței 

Pentru ziua cea mare, Andreea Antonescu a ales să poarte o rochie lungă, de culoare lila, la care a asortat o pereche de sandale aurii. Artista a fost de-a dreptul superbă! A purtat, de asemenea, un machiaj smokey si și-a coafat părul în bucle lejere.

Nu a fost, însă, singura care a atras atenția! Fiica cea mare, Sienna, a fost și ea asortată cu artista și a îmbrăcat o rochiță de vară, roz, cu motive florale și umerii căzuți. În picioare a avut o pereche de platforme albe, demonstrând că are stil și că o moștenește pe Andreea Antonescu, din perioada Andre. Ca accesorii, Sienna a avut o geantă tip bijuterie, tot roz, plină cu perle. 

Și micuța Victoria-Venice a atras atenția tuturor! Fetița Andreei Antonescu și a jurnalistului Victor Vrînceanu a fost îmbrăcată cu o rochiță tip tutu, tot roz. 

Andreea Bălan i-a fost alături Andreei Antonescu, în ziua cea mare

Andreea Bălan, buna ei prietenă, a fost nelipsită de la eveniment!

Artista și-a luat cele două fetițe, pe Ella și Clara și a venit degrabă la biserică pentru botezul micuței Victoria-Venice. Andreea a ales să poarte o rochie scurtă, în nuanțe de albastru regal și cu o trenă laterală, iar pe fetițe le-a îmbrăcat în roz și albastru deschis. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191