Primele poze de la căpătâiul Ronei Hartner! Artista e depusă la capela cimitirului Bellu. Ce moment special va avea loc la priveghi

Primele poze de la căpătâiul Ronei Hartner! Artista e depusă la capela cimitirului Bellu. Ce moment special va avea loc la priveghi

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Ronei Hartner a sosit, miercuri 28 noiembrie, la prânz, în România. Artista a fost depusă la capela cimitirului Bellu Catolic, iar priveghiul va avea loc joi, 30 noiembrie, în prezența Fanfarei 10 Prăjini. 

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei Rona Hartner a fost adus, miercuri la prânz, în țară, cu un avion sosit din Franța, țara unde artista a trecut în neființă în dimineața zilei de 23 noiembrie.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Sicriul din lemn este sigilat și a fost depus, în jurul orei , la capela Cimitirului Bellu Catolic, acolo unde regretata artistă este vegheată de sora ei, Rinda Hartner, dar și de către fratele ei, fiica ei, Sumalya, nefăcându-și încă apariția la căpătâiul mamei sale.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

La căpătâiul Ronei, stau sora și fratele ei

A fost dorința expresă a artistei să fie îngropată la Cimitirul Bellu Catolic, acolo unde se odihnește și tatăl ei. 

Joi, 30 noiembrie, de la ora , va avea loc priveghiul marii artiste, la care sunt așteptați să vină să-și ia „Adio!” de la ea rudele din țară, colegii, prietenii apropiați, dar și marele public care a iubit-o și a adulat-o. 

La priveghiul de joi este programat și un moment al Fanfarei 10 Prăjini, care va cânta un marș funerar în memoria regretatei artiste. 

Rona va fi va fi îngropată alături de străbunicii, de bunicii și de tatăl ei, care a decedat în urmă cu șapte ani. Înmormântarea artistei va avea loc în ziua de vineri, 1 Decembrie 2023, de la ora  

A fost organizat și un priveghi în Franța

Înainte de aducerea sicriului în România, a fost organizat un priveghi și în Franța, unde apropiații au aprins lumânări în jurul tablourilor din capelă, au adus buchete de flori, iar unul dintre tablouri a fost ornat, deasupra, cu un batic pe care artista îl purta.

 „Sunt foarte recunoscătoare tuturor celor care au participat și au organizat acest priveghi seara trecută. Biserica era plină de prieteni și muzicieni.

Vă mulțumim tuturor pentru cuvintele și mărturiile frumoase scrise, vă mulțumim pentru muzica pe care a iubit-o atât de mult, vă mulțumim că ne-ați ajutat să trecem peste aceste vremuri onorând viața Ronei”, a fost mesajul scris de Rinda, sora Ronei, pe Facebook, după priveghiul din Franța. 

Rona Hartner s-a stins din viață pe 23 noiembrie 2023, la vârsta de doar 50 de ani. Artista a dus o luptă grea cu o boală nemiloasă, și anume cancerul, pe care reușise să-l învingă la un moment dat.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191