Primele semne care anunțau un divorț între Daniela Nane și Adrian Cioroianu. Ce declarații a făcut actrița anul trecut: „Ne intersectăm doar pentru…”

Primele semne care anunțau un divorț între Daniela Nane și Adrian Cioroianu. Ce declarații a făcut actrița anul trecut: „Ne intersectăm doar pentru…”

Daniela Nane, una dintre cele mai cunoscute actrițe românești, a intrat și mai mult în atenția publicului în urma veștii separării de Adrian Cioroianu și și-a refăcut viața în brațele tenorului Octavian Enache. Iată ce declara, însă, cu ceva timp înainte de separarea de fostul soț. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

În urmă cu doar câteva zile, Daniela Nane era surprinsă de paparazzi MediaFlux cum se săruta pe o stradă din București cu tânărul tenor Octavian Enache. În urma apariției imaginilor respective, actrița a postat un mesaj prin intermediul căreia anunța divorțul de Adrian Cioroianu, cel care i-a fost soț preț de 8 ani de zile. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Daniela Nane: „Asta e formula ideală în cazul nostru” 

În urmă cu luni de zile, Daniela Nane declara despre relația cu fostul soț că era una „ideală” pentru ei, lăsând totodată loc interpretărilor conform cărora flacăra iubirii dintre ei nu mai era atât de puternică: 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Suntem bine, fiecare în filmul lui, ne intersectăm doar pentru lucruri frumoase. Cred că asta e formula ideală în cazul nostru”, spunea Daniela Nane despre căsnicia de atunci cu Adrian Cioroianu, într-un interviu mai vechi acordat publicației  

Adrian Cioroianu, prima reacție după divorțul de Daniela Nane 

Acum câteva zile, fostul soț al actriței a oferit o primă reacție în urma tuturor evenimentelor desfășurate. Fostul Ministru al Afacerilor Externe al României a mărturisit că există mai multe părți ale poveștii care nu sunt cunoscute publicului, precum faptul că divorțul s-a produs cu mult timp înainte de a se afla.

De asemenea, Adrian Cioroianu a vrut să precizeze un aspect important pentru el: faptul că nu dorește să intre în mai multe detalii pe marginea acestui subiect. 

„Am văzut ce s-a dat în presă despre povestea asta, dar nu este chiar așa. Din punctul meu de vedere, divorțul de Daniela Nane e un nonsubiect.

Noi doi am divorțat mai demult, nu acum, când a aflat și presa. Chiar nu vreau să intru în detalii și nu am ce să spun mai multe despre treaba asta. Până la urmă, viața e făcută și cu divorțuri, nu? Eu atât am de comentat, nimic mai mult”, pentru  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191