Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit! Bogdan Rădulescu avea vârsta de 56 de ani și suferea de cancer

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit! Bogdan Rădulescu avea vârsta de 56 de ani și suferea de cancer

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit! Bogdan Rădulescu s-a stins din viață la vârsta de 56 de ani, după o lungă perioadă în care a suferit de cancer. Bărbatul a pierdut lupta cu boala incurabilă, în ciuda eforturilor uriașe ale medicilor de a-l trata și vindeca.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

În urmă cu mulți ani, Mihaela și Bogdan Rădulescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste și au format, oficial, o familie începând cu anul 1988, când s-au căsătorit. Relația lor a durat nouă ani, iar mai apoi au divorțat. Ulterior, Bogdan Rădulescu a trăit momente de groază, după ce a aflat că suferă de cancer pancreatic. Ei bine, boala nemiloasă l-a răpus.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Primul soț al Mihaelei Rădulescu a murit din cauza cancerului

Bogdan Rădulescu a avut încredere că va reuși să se vindece de cancer, astfel că și-a cheltuit toți banii pe care îi avea pentru a plăti toate tratamentele de care a avut nevoie. Pe măsură ce anii au trecut, starea sa de sănătate s-a agravat tot mai mult, astfel că la un moment dat, acesta s-a obișnuit cu gândul că nu mai are mult de trăit.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Ei bine, momentul tragic s-a întâmplat în data de 30 ianuarie, când boala incurabilă l-a răpus. Familia lui Bogdan Rădulescu au organizat întreaga înmormântare și s-au oferit de fiecare detaliu. La ceremonie au luat parte prietenii afaceristului, însă mama lui nu a putut fi prezentă din cauza unor probleme de sănătate.

De asemenea, cea care a lipsit de la evenimentul nefericit a fost și Mihaela Rădulescu, chiar dacă apropiații fostului ei soț au încercat să ia legătura cu ea. De-a lungul căsniciei, cei doi au fost implicați în mai multe situații controversate.

Vedeta trăiește o poveste de dragoste cu Felix Baumgartner

După divorțul de Bogdan Rădulescu, Mihaela Rădulescu a trăit mai multe povești de dragoste, inclusiv alături de Ștefan Bănică Jr. O altă relație importantă a vedetei a fost cu Elan Schwartzenberg, care i-a dăruit și un băiat, de care este tare mândră.

În prezent, bărbatul alături de care și-a găsit liniștea este Felix Baumgartner, care a împlinit, în acest an, vârsta de 54 de ani. De asemenea, parașutistul și-a demonstrat, de multe ori, iubirea față de Mihaela Rădulescu, inclusiv prin mesaje romantice.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191