Principala suspectă a crimei din Mangalia a fost reținută de polițiști! Primele imagini cu tânăra care ar fi ucis-o cu bestialitate pe prietena ei / VIDEO

Principala suspectă a crimei din Mangalia a fost reținută de polițiști! Primele imagini cu tânăra care ar fi ucis-o cu bestialitate pe prietena ei / VIDEO

Polițiștii din Mangalia au anunțat că au reușit să o rețină pe principala suspectă în cazul crimei care a șocat România. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au jucat un rol crucial în identificarea și capturarea tinerei.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Suspecta în cazul tinerei ucise și abandonate într-un parc din Mangalia a fost identificată și reținută de autorități. Cu toții au fost uimiți să afle că principalul suspect este chiar cea mai bună prietenă a victimei, o tânără de doar 18 ani, care a fost prinsă în urma investigațiilor intense desfășurate de polițiști.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Principala suspectă a crimei din Mangalia, reținută

Legătura strânsă dintre cele două prietene din copilărie părea de nezdruncinat, iar puțini bănuiau că între ele se va declanșa un adevărat coșmar. Plecaseră împreună pe litoral în căutarea unui loc de muncă, iar oportunitatea de a fi cameriste la un hotel din Mangalia le părea promițătoare.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Cu toate acestea, se pare că frumusețea locului s-a întunecat brusc. Conform primelor informații, conflictul tragic a pornit de la problemele pe care victima le avea cu iubitul și presiunea pusă asupra ei pentru a ascunde adevărul.

Unde a fost găsită tânăra

Anchetatorii au reușit să o prindă pe principala suspectă în cazul crimei din Mangalia, după o investigație meticuloasă bazată pe imagini de pe camerele de supraveghere. Potrivit informațiilor obținute, tânăra și-ar fi ucis prietena într-o cameră de hotel, într-un act extrem de violent.

Conform detaliilor prezentate de către autorități, suspecta a bătut-o pe prietena sa până la desfigurare și apoi a folosit un cuțit pentru a o ataca în mod repetat, lăsând-o fără viață.

După săvârșirea crimei, atacatoarea ar fi introdus trupul neînsuflețit al prietenei sale într-un troler și a chemat un taxi pentru a-l transporta din fața hotelului. Taximetristul, fără să știe ce se află în bagaj, a ajutat-o să-l urce în portbagaj.

Camerele de supraveghere au surprins momentul în care suspecta căra trolerul prin parc și l-a abandonat sub o bancă. Corpul neînsuflețit a fost descoperit de către un bărbat care se îndrepta spre o sesiune de pescuit.

Ulterior, tânăra s-a întors în camera de hotel, încercând să șteargă orice urmă a crimei și să scape de arma folosită în atac. Cu toate acestea, anchetatorii au fost rapizi și au reușit să o identifice și să o rețină la locul de muncă, înainte ca aceasta să poată fugi.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191