Prințul William împlinește 42 de ani. Omagiul adus de cei trei copii ai săi. FOTO

Prințul William împlinește 42 de ani. Omagiul adus de cei trei copii ai săi. FOTO

Prințul William își celebrează cei 42 de ani ai vieții sale, iar această zi a fost una specială atât pentru el, cât și pentru membrii familiei sale. Ce omagiu a primit prințul de Wales din partea copiilor și a soției. 

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Cu ocazia zilei de naștere a prințului moștenitor, în social media a apărut o imagine care i-a emoționat pe internauți. În ea apare William alături de cei trei copii ai săi, într-o ipostază savuroasă. 

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Prințul William celebrează 42 de ani 

Conform informațiilor puse la dispoziție de BBC, imaginea cu pricina a fost publicată cu ocazia aniversării prințului de Wales. Fotografia îl înfățișează pe prinț sărind peste un smoc de iarbă împreună cu cei trei copii ai săi: George, Louis și Charlotte. 

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Aceasta a fost făcută pe o plajă din Norfolk, la începutul acestei luni, când familia regală a participat la ceremonia anuală Trooping the Color, prin care a fost sărbătorită ziua oficială de naștere a Regelui Charles.

Acest eveniment a marcat și prima apariție a prințesei Kate în spațiul public, la mult timp după ce s-a aflat de boala acesteia. 

Kate Middleton: „Există zile bune și zile proaste”

Kate Middleton a anunțat public că are cancer la două luni distanță după ce a aflat cruntul diagnostic. Prințesa de Wales a transmis zilele trecute un mesaj pe Instagram, prin intermediul căruia a anunțat că starea sa de sănătate se îmbunătățește și că este profund recunoascătoare pentru toate mesajele de susținere primite în ultima perioadă. 

  „Am fost uimită de toate mesajele amabile de susținere și încurajare din ultimele două luni. Chiar a făcut diferența pentru mine și William și ne-a ajutat pe amândoi să trecem în unele dintre momentele mai grele. Fac progrese bune, dar, după cum știe oricine care trece prin chimioterapie, există zile bune și zile proaste. În acele zile proaste te simți slăbit, obosit și trebuie să cedezi corpului tău și să te odihnești. Dar în zilele bune, când te simți mai puternic, vrei să profiti la maximum de asta. Tratamentul meu este în curs și va dura încă câteva luni. În zilele în care mă simt suficient de bine, este o bucurie să mă angajez în viața de școală, să petrec timpul personal cu lucrurile care îmi dau energie și pozitivitate, precum și să încep să lucrez puțin de acasă”, a scris Kate Middleton pe pagina de Instagram Prince and Princess of Wales.  

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191