Probleme de sănătate pentru Andreea Esca! Ce diagnostic a primit vedeta de la PRO TV

Probleme de sănătate pentru Andreea Esca! Ce diagnostic a primit vedeta de la PRO TV

Andreea Esca a primit o veste tristă din partea medicilor! Faimoasa prezentatoare de la PRO TV a fost nevoită să meargă la un consult, din cauza unei probleme extrem de supărătoare: și-a pierdut vocea! Ei bine, se pare că îndrăgita știristă trebuie să își ia câteva zile de repaus, pentru a se recupera complet!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Andreea Esca și-a îngrijorat fanii, după ce a dezvăluit faptul că a primit o veste tristă din partea medicilor! Faimoasa prezentatoare de la PRO TV a fost nevoită să meargă la un consult, din cauza unei probleme extrem de supărătoare: și-a pierdut vocea! Ei bine, după ce au stabilit despre ce este vorba, medicii i-au recomandat Andreei Esca să își ia câteva zile de repaus, pentru a se recupera complet!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Anunțul a fost făcut în mediul online, chiar de către prezentatoare, care a povestit mai pe larg ce s-a întâmplat! Mai precis, se pare că Andreea Esca suferă de o infecție virală respiratorie, mai precis, deviație de sept nazal acută. Medicii i-au recomandat vedetei de televiziune să facă repaus vocal vreme de 3 – 5 zile, iar apoi, după ce a trecut o săptămână, să revină la clinică pentru un consult.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Înainte de a afla diagnosticul, Andreea Esca a vorbit în mediul online despre problema de care s-a lovit, adică faptul că și-a pierdut vocea! „Să vedem când îmi pot recupera astă seară, sigur NU! Dar îi dă de cap doamna doctor”, a spus aceasta pe rețelele de socializare. Ei bine, se pare că, în cele din urmă, vedeta de la PRO TV a primit un diagnostic, însă problema urmează să dureze mult mai mult decât ar fi sperat Andreea Esca!

Mai mult ca sigur că ne putem imagina cu toții cât de frustrant trebuie să fie să facem repaus vocal undeva între 3 și 5 zile. Iar pentru o personalitate publică precum Andreea Esca, acest diagnostic trebuie să fie chiar și mai neplăcut!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191