Probleme pentru Carmen Grebenișan, după participarea la Survivor: „A luat-o razna!”

Probleme pentru Carmen Grebenișan, după participarea la Survivor: „A luat-o razna!”

După întoacerea de la Survivor și 5 luni petrecute în Republica Dominicană, Carmen Grebenișan (30 ani) se bucură din plin de tot ceea ce o înconjoară: de mâncare bună, de timp de calitate petrecut alături de partenerul ei de viață, Alex, și de tot ceea ce i-a lipsit în tot acest timp în care a fost departe de România.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Finalista de la Survivor România, care a ieșit pe locul trei în competiție, a revenit la viața ei de dinainte de competiție. Din nefericire, aceasta a mărturisit că a rămas cu ceva probleme, după ce a stat atât de mult timp în junglă, în bătaia soarelui din Republica Dominicană, neavând condițiile de acasă cu care era obișnuită. Are probleme cu tenul și va căuta cele mai bune soluții pentru a putea scăpa de acest lucru.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„Tenul meu a luat-o razna la Survivor, încă din a doua lună am făcut acnee destul de pronunțată. Am trecut prin multe stări, dar aveam încredere că o să își revină, având în vedere că era o dereglare hormonală și eu nu avusesem niciodată acnee. Abia după ce am ajuns acasă a început să își revină, după ce am aplicat exfolianți la greu (am agresat puțin tenul), retinol și AHA. Momentan e ok, însă luni merg la @danielanaja pentru o evaluare. Vă țin la curent.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

: Abia acum am simțit, „pe pielea mea” ce înseamnă acneea și  am reușit să înțeleg persoanele care trec prin asta. Poate fi demoralizant, însă mereu există soluții! Revin pe stories, luni, cu mai multe informații!”, le-a împărtășit Carmen Grebenișan urmăritorilor săi. 

Frumoasa influenceriță și-a petrecut weekendul la Brașov, în compania soțului său, Alex Militaru, și s-a răsfățat cu tot felul de bunătăți, de la borș de pui cu legume, verdețuri și smântână, la chiftea de dovlecel, rumenită cu telemea, mărar, mămăligă cu unt și trufe, smântână grasă, ou prăjit, chèvre și clătită din mălai, rumenită, umplută cu burduf și carne la borcan, omletă moale și murături în sos de muștar. Carmen Grebenișan nu a făcut rabat de la nimic, a mâncat cu poftă, pe săturate, pentru că adus dorul unor astfel de bunătăți și delicatesuri cât timp a fost plecată la Survivor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191