Probleme pentru Simona Halep: membrii familiei își cer falimentul între ei. Ce avere are sportiva

Probleme pentru Simona Halep: membrii familiei își cer falimentul între ei. Ce avere are sportiva

Familia Simonei Halep are probleme în afaceri, în condițiile în care mai multe rude ale celei mai mari jucătoare de tenis din istoria României cer falimentul unei firme deținute de tatăl ei.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Mai multe rude ale Simonei Halep au înregistrat un dosar la Tribunalul Constanța prin care cer falimentul unei firme deținute de Stere Halep, tatăl campioanei, scrie Replica de Constanța.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Astfel, Gheorghe, Tanța și Mihai Halep solicită în calitate de creditori falimentul debitoarei SNH Gold Imperial SRL, controlată integral de Stere Halep, tatăl Simonei.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Firma înființată în 1992 are ca domeniu de activitate cultivarea cerealelor și a raportat pentru anul 2022 o cifră de afaceri de nici lei și pierderi de aproape lei, dar și datorii impresionante, de peste 7,6 milioane lei.

Simona Halep este una dintre cele mai bogate românce, cu o avere estimată la peste 40 de milioane de euro. În vârstă de 32 de ani, constănțeanca a făcut o pauză forțată de la tenis, în urma suspendării pentru dopaj- un caz extrem de complicat, care se judecă acum în instanțele sportive.

Simona Halep are afaceri în imobiliare, a deschis recent o clinică medicală și a obținut autorizațiile necesare pentru construirea unui hotel.

Articol recomandat de

Decizia luată de Adrian Mutu după decesul mamei sale

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191