Probleme pentru Smiley și Gina Pistol, la o săptămână distanță de la nuntă. Cu ce situație dificilă se confruntă

Probleme pentru Smiley și Gina Pistol, la o săptămână distanță de la nuntă. Cu ce situație dificilă se confruntă

Smiley și Gina Pistol și-au unit destinele după 7 ani de relație, ani ce i-au încununat cu o nuntă fabuloasă, care a ținut prima pagină a ziarelor. Gina și Smiley au dat din casă, dezvăluind locația unde își vor petrece luna de miere, însă fix înainte de vacanță au întâmpinat o mare problemă. Cu ce situație dificilă se confruntă?

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Cu puțin timp înainte de a pleca în luna de miere mult așteptată, cuplul Smiley și Gina se confruntă cu o situație absolut neplăcută. Fosta prezentatoare a împărtășit, cu fanii ei de pe rețelele de socializare, ce problemă dezgustătoare trebuie să rezolve neapărat, înainte de a se putea bucura de vacanță. Mai exact, cele două vedete se confruntă cu mucegaiul, care le-a acoperit tot tavanul băii, astfel încât sunt nevoiți să se apuce de renovat cât mai repede.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Bine v-am regăsit. Nu știu voi ce faceți, de obicei, după o nuntă, dar eu, vă arăt imediat ( a filmat mucegaiul de pe pereți). Bucuria sufletului”, a spus, Gina Pistol, într-un filmuleț de pe rețelele de socializare.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Deși au organizat totul în mare discreție, mirii au decis să facă o conferință de presă, unde au răspuns tuturor curiozităților. Întrebat unde vor petrece luna de miere, Smiley a spus că se vor bucura, în următoarea perioadă, de locurile superbe din sudul Franței.

„Plecăm în luna de miere peste o săptămână, în sudul Franței. Ne dorim să avem o lună – deși nu e chiar o lună – de miere frumoasă, să ne întoarcem și să avem o vară frumoasă, apoi o viață senzațională, să ne facem amintiri frumoase împreună, să îmbătrânim frumos împreună, să ne înțelegem bine, să ne susținem unul pe celălalt. Să ajutăm fata să facă tot ceea ce își dorește și dacă mai apare un copil îl primim cu brațele deschise și cu toată dragostea”, a mărturisit juratul de la Vocea României, în fața jurnaliștilor.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191