Prodanca, actriță principală în noul film al lui Iura Luncașu: „E visul vieții mele”. Avem primele imagini de la filmări

Prodanca, actriță principală în noul film al lui Iura Luncașu: „E visul vieții mele”. Avem primele imagini de la filmări

Anamaria Prodan e pe cai mari! Se pregătește să dea lovitura în cinematografie! Impresara a primit rolul principal, alături de talentatul actor Cristi Iacob, în noua comedie „Complotul bonelor”, regizată de Iura Luncașu.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Anamaria Prodan (50 de ani) își va face debutul în cinematografie, alături de nume importante din filmul românesc. Regizorul Iura Luncașu, cunoscut ca „regele telenovelelor”, pentru serialele precum „Pariu cu viața” sau „Inimă de țigan”, i-a oferit impresarei rolul principal în noul său film „Complotul bonelor”.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Producția se anunță de pe acum un succes, mai ales că rolul principal masculin îi revine talentatului actor Cristi Iacob.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Filmările au demarat, week-end-ul trecut, la Cluj, unde Anamaria a fost primită ca un adevărat star de cinema. Impresara este foarte încântată de această nouă provocare din viața sa.

Ce rol joacă? Anamaria Prodan: „Este viața unei femei care a clădit un imperiu!”

Sunt fericită. Iura Luncașu a avut încredere oarbă în mine. În ziua în care m-a sunat am știut că vom face o echipă minunată împreuna. Am rolul principal in comedia «Complotul bonelor».

Filmările se desfășoară la Cluj și în străinătate. Este o comedie romantică despre viața unei femei puternice, care a construit un imperiu. Cumva dacă vreți părți din viața mea. De aceea spun că mă regăsesc perfect și mă simt minunat în rolul meu.

Este un film în care mă regăsesc perfect și când joc rolul acesta practic retrăiesc momente din viața mea!” , a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

„E visul meu! Mereu m-am concentrat pe carierele altora!”

Anamaria Prodan și-a intrat foarte bine în rol, mai ales că noua ipostază de actriță de comedie îi place foarte mult. Producătorii sunt convinși că filmul, care va fi difuzat pe Netflix, va fi un succes de box office.

Ana Prodan este super-vizată îndeaproape de regizorul Iura Luncașu, iar actorii din film sunt alături ea cu sfaturi non-stop. Adrian Pescariu, make-up artistul impresarei, joacă și el în comedie. 

Ma simt perfect, căci toată echipa este de super profesioniști. Cristi Iacob, pe care îl ador, joacă rol principal alături de mine. Mă ajută enorm.

Mă învață non-stop. Iura este lânga mine, secundă cu secundă, și îmi dă încredere! Adrian Pescariu, celebrul make-up artist,  la fel este lipit de mine. De altfel, el și joacă alături de mine în comedie. Toată echipa de la mic la mare m-au primit în familia lor cu multă bucurie!

Sunt fericită căci acesta a fost un vis al meu din copilărie, de care nu am avut timp până acum, căci mereu m-am concentrat pe carierele altora.

Acum a venit timpul meu să trăiesc pentru mine. În curând, veți rade pe săturate în comedia romantică «Complotul bonelor»!”, a mai declarat impresara, pentru Click!

Anamaria Prodan a mai cochetat oarecum în trecut cu lumea filmului, însă într-o altă formă. Impresara a fost protagonista unui reality-show de mare audiență, la care a participat alături de Laurențiu Reghecampf, soțul ei de atunci.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191