Prodanca. Punct şi de la capăt. Anamaria Prodan, dezvăluiri neștiute despre separarea de Laurențiu Reghecampf. Vedeta știa ce probleme există: ”Cea mai mare durere era…” / VIDEO

Prodanca. Punct şi de la capăt. Anamaria Prodan, dezvăluiri neștiute despre separarea de Laurențiu Reghecampf. Vedeta știa ce probleme există: ”Cea mai mare durere era…” / VIDEO

Prodanca. Punct şi de la capăt. Anamaria Prodan a făcut declarații neștiute despre Laurențiu Reghecampf și a făcut dezvăluiri pe care nimeni nu le știa. Vedeta a mărturisit că a încercat să îi salveze imaginea fostului ei soț, în timp ce știa despre problemele din relația lor. Iată ce se întâmpla, de fapt, când cei doi apăreau în public cu zâmbetul pe buze!

Mircea Cosma, sfat pentru politicienii prahoveni: „Dacă nu aveți aceste răspunsuri, nu mai candidați prin acest județ!”

Puțini știau acest lucru, dar Anamaria Prodan a încercat mult timp să își salveze căsnicia, iar acest lucru l-a dezvăluit chiar ea.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

Impresara a făcut dezvăluiri în exclusivitate despre ceea ce se întâmpla, de fapt, în intimitatea căsniciei lor și cu ce probleme se confrunta, încă de pe vremea când fanii îi considerau cuplul perfect.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Anamaria Prodan, dezvăluiri neștiute despre separarea de Laurențiu Reghecampf

Vedeta a vorbit în lacrimi despre cât de mult a suferit în perioada în care a aflat despre ”escapadele” soțului ei, mai ales atunci când s-a simțit trădată. Anamaria Prodan a depus eforturi uriașe pentru a-l ajuta pe Laurențiu Reghecampf, însă consideră că totul a fost în zadar, spunând că el a ajuns exact acolo unde ar fi trebuit.

Anamaria Prodan este acum o femeie împlinită și duce viața la care a vidat, însă nu poate să uite definitiv suferințele li dezamăgirile cumplite pe care le-a trăit în ultimii ani.

A fost o perioadă grea atât pentru ea, cât și pentru copiii ei. Însă, văzând puterea și demnitatea mamei, ei au avut un exemplu bun de urmat și au știut că împreună vor depăși momentele dificile.

Vedeta și-a iertat soțul de mai multe ori

Anamaria Prodan a depus eforturi uriașe pentru a-și menține familia unită și a găsit echilibrul de care cu toții aveau nevoie.

Însă, vedeta a decis să lase lucrurile să decurgă de la sine și să își dea ocazia să trăiască așa cum consideră că merită.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191