Producția care a rupt topurile pe Netflix! 330 de milioane de oameni au urmărit într-o singură zi acest film. VIDEO

Producția care a rupt topurile pe Netflix! 330 de milioane de oameni au urmărit într-o singură zi acest film. VIDEO

Red Notice este un film de acțiune, cu accente de comedie, regizat de Rawson Marshall Thurber. Cu Dwayne Johnson, Gal Gadot și Ryan Reynolds în rolurile principale, pelicula redă aventură explozivă plină de umor, senzații tari și acțiune non-stop.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

În centrul său, Red Notice este un film clasic de furt, făcut cu ajutorul tehnologiei de ultimă generație. Intriga se învârte în jurul urmăririi a trei artefacte legendare, toate ascunse în locații secrete din întreaga lume.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Dwayne Johnson joacă rolul unui agent FBI, Gadot este un hoț de artă priceput, iar Reynolds este un escroc – toți trei vânează aceste obiecte valoroase din propriile motive.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Povestea din Red Notice te captivează instant

Povestea filmului este rapidă și captivantă, cu o mulțime de răsturnări de situație.

De asemenea, Red Notice a fost un mare succes pentru Netflix, devenind cel mai vizionat film în weekendul său de debut, precum și cel mai vizionat film în 28 de zile de la lansare pe Netflix.

Filmul Red Notice de pe Netflix a costat milioane de dolari, fiecare dintre cei trei actori principali fiind plătit cu 20 de milioane de dolari în parte. El a avut atât de mult succes încât nu s-au confirmat una, ci două continuări ale producției.

La începutul anului 2022, Netflix a confirmat că cele două continuări sunt deja în lucru.

În octombrie același an, a fost anunțat că scenariul celui de-al doilea film a fost finalizat, în timp ce lucrarea la scenariul celui de-al treilea film era în desfășurare.

Scriitorul/regizorul Rawson Marshall Thurber va reveni, împreună cu Johnson, Reynolds și Gadot, reluând rolurile respective.

Ce înseamnă Red Notice

Red Notice este semnificativ deoarece se referă la o notificare oficială emisă de Interpol pentru cei mai căutați infractori ai săi.

Potrivit site-ului Interpol,Red Notice este o solicitare pentru aplicarea legii din întreaga lume, pentru a localiza și reține temporar o persoană în așteptarea extrădării, predării sau a unei acțiuni legale similare.

Include informații precum numele persoanei, data nașterii, naționalitatea, caracteristicile fizice, fotografiile și amprentele digitale (dacă sunt disponibile), precum și informații despre infracțiunea de care sunt acuzați, cum ar fi crima sau jaful armat.

Aceste anunţuri sunt publicate de Interpol la cererea unei ţări membre şi trebuie să respecte constituţia şi regulile organizaţiei. Cu toate acestea, este important de reținut că o notificare roșie nu servește drept mandat internațional de arestare, scrie site-ul  

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191