Produsul care costă mai puțin de 2 lei și te poate scăpa de problema căderii părului. Cum poate fi folosit

Produsul care costă mai puțin de 2 lei și te poate scăpa de problema căderii părului. Cum poate fi folosit

Dacă și tu îți dorești un păr mai sănătos și mai strălucitor, și ești mereu în căutarea diferitelor modalități de a-ți face părul să crească mai repede, și să te scape de problema căderii lui, avem o veste bună: poți să renunți la a mai cumpăra produse scumpe pentru păr. Cheia părului sănătos se află chiar în frigiderul și este un produs care costă mai puțin de 2 lei. Iată despre ce este vorba și cum poate fi folosit.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Căderea părului și lipsa lui de strălucire pot fi o preocupare pentru oricine, indiferent de vârstă și sex. Odată cu trecerea anilor, oamenii au devenit tot mai ocupați și mai dependenți de produse gata făcute și încărcate cu tot felul de chimicale. Când vine vorba de păr, toată lumea dorește să folosească cele mai sigure și naturale remedii, iar noi vă vom dezvălui în rândurile de mai jos unul dintre cele mai populare ingrediente naturale.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Produsul care costă mai puțin de 2 lei și te poate scăpa de problema căderii părului

Aplicarea gălbenușului de ou pe scalp poate oferi mai multe beneficii, de exemplu: poate preveni cădera părului și îl poate ajuta să crească mai repede, oferindu-i strălucire.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, vitamine și minerale care sunt esențiale pentru sănătatea generală, precum și pentru sănătatea părului. Potrivit specialiștilor, complexul de vitamine B și biotina prezente în ele întăresc rădăcinile părului și, pentru că sunt bogate în nutrienți, stimulează creșterea părului și dau volumul.

Nu doar firul de păr în sine beneficiază de beneficiile oului, ci el pot face minuni și pentru scalpul tău. Aplicarea gălbenușului direct pe rădăcini ajută la infuzia foliculilor de păr cu vitamine și minerale. Astfel, hrănirea scalpului încurajează părul nou să crească mai puternic și să fie mai puțin predispus la rupere sau cădere. Și când părul nu cade atât de mult, pare mai gros și mai sănătos, scrie

Oul funcționează ca șampon?

Chiar dacă este obișnuit și eficient să folosești ouă ca măști de păr sau să le incluzi în alimentația ta, le poți folosi și cu șamponul pe care îl utilizezi în mod normal. Deoarece nu este un demachiant complet în sine, va trebui să-l amesteci bine într-un castron cu cantități egale din șamponul obișnuit, pentru a-l face eficient. Poți folosi apoi amestecul pentru a-ți spăla părul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191