Produsul iubit de români care intră la super oferta Lidl, de sâmbătă, 17 iunie 2023. Prețul scade enorm, așa că va fi bătaie pe el în weekend

Produsul iubit de români care intră la super oferta Lidl, de sâmbătă, 17 iunie 2023. Prețul scade enorm, așa că va fi bătaie pe el în weekend

Mai multe produse iubite de români au o super ofertă la Lidl, începând de sâmbătă, 17 iunie 2023. Se vor vinde ca pâinea caldă, în condițiile în care reducerea este de aproape 50%. Clienții de weekend nu vor rata ocazia de a face economie și probabil vor lua și rezerve pentru aceste produse.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Oferta Lidl ține tot weekendul 17-18 iunie. Primul produs al cărui preț scade substanțial pentru 48 de ore este carnea tocată de curcan. Caserola de 500 de grame are un preț excelent. Concret, vorbim de o reducere de 25%. În acest weekend, produsul se va vinde cu 14,99 lei, adică va fi mai ieftin cu 5 lei decât prețul obișnuit. Aceasta nu este singura surpriză oferită de retailer.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Produs Lidl la super ofertă, de sâmbătă, 17 iunie 2023

Cunoscutul retailer are mereu diversitate și produse apreciate de români, iar ofertele Lidl se țin lanț. Tocmai de aceea, clienții așteaptă prețurile de weekend sau produsele care sunt puse la raft la săptămâna specială.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

De sâmbătă, 17 iunie 2023, clienții pot achiziționa la un preț excelent, de la Lidl, unul din cele mai iubite produse. Are un gust inconfundabil și nicio pâine prăjită nu scapă de aroma sa. Credem ca v-ați prins deja despre ce este vorba. Untul sărat de la Pilos este redus cu 42% la Lidl, în acest weekend.

Faimosul unt costă doar 7,49 lei, cu 5,5 lei mai puțin față de prețul anterior de 12,99 lei. Va trebui însă să vă grăbiți, căci această ofertă Lidl sigur se va epuiza rapid. Probabil că mulți români vor cumpăra mai multe produse ca de obicei, ținând cont că reducerea Lidl este una consistentă.

Produs Lidl la un preț super redus! Are beneficii uriașe pentru organism

Românii iubesc cafeaua. De altfel, pentru multe persoane nu există zi fără acest produs. Este băutura cu cei mai mulți antioxidanți din lume, iar un studiu făcut pe de oameni spune că trei cafele pe zi îți oferă șansa să trăiești mai mult. „Aceste trei cafele pe zi îți scad mortalitatea din orice cauză cu 17%”,a dezvăluit recent medicul Mihail Pautov.  

Ei bine, dacă iubești cafeaua și vrei să te bucuri de o super reducere Lidl, atunci trebuie să știi că îndrăgita cafea măcinată standard are un preț mai mic cu 41%. 

În weekend vei plăti doar 11,49 lei, în loc de 19,49 cât era până acum. Găsești toate detaliile în catalogul publicat recent de Lidl.  

Un alt produs aflat la reducere în magazinele Lidl este rola de bucătărie. Nu uită, însă, să nu faci excese atunci când te afli la cumpărături. Pe de altă parte, dacă te simți săritor poți să cumperi și pentru cei apropiați, pentru ca și aceștia să se bucure de produsele aflate la ofeta Lidl care începe sâmbătă, 17 iunie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191