Produsul Lidl aflat la super reducere în această săptămână. E iubit de români, iar prețul e aproape la jumătate

Produsul Lidl aflat la super reducere în această săptămână. E iubit de români, iar prețul e aproape la jumătate

Lidl vine cu reduceri uimitoare în această săptămână! Unele dintre cele mai populare produse de pe rafturile magazinului vor fi la prețuri mult mai mici, iar românii vor putea să cumpere cele mai importante alimente la prețuri infime!

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Începând chiar de astăzi, 23 octombrie, cei de la Lidl ne oferă reduceri uriașe, la unele dintre cele mai importante și populare produse de pe rafturile magazinului!

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

De exemplu, dacă doriți să gătiți ceva delicios, dar prețurile din ultimul timp v-au făcut să vă răzgândiți, cei de la Lidl vin în ajutorul nostru! Carnea tocată de vită are, în această săptămână, o reducere uimitoare de 31%, așa că nu va trebui să scoateți din buzunar mai mult de 12,99 de lei! La același preț sunt și șnițelele proaspete din piept de curcan, cu o reducere de 18%!

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

De asemenea, macaroanele urmează să aibă o reducere extraordinară, de 23%, așa că nu va trebui să scoateți din portofel mai mult de 1,99 lei! Iar dacă vă tentează ceva dulce pentru desert, ei bine, salamul de biscuiți are o reducere de 20%, așa că va costa doar 1,89 de lei! Iar de la o masă delicioasă nu poate lipsi un vin bun! Feteasca neagră, demisec, are deja o reducere de 27%, așa că va costa doar 11,99 de lei!

Cu siguranță veți putea găsi cele mai importante și delicioase produse pe rafturile Lidl, la un preț mult mai mic decât la alte magazine din țară, în această săptămână! Așa că dacă vreți să gătiți o masă delicioasă și să vă și aproviționați pentru perioada următoare, trebuie să mergeți la cumpărături, pentru a profita de reducerile uriașe!

Iar cum deja ne aflăm aproape de luna noiembrie, nu ne poate lipsi din casă un produs devenit tradițional pentru această perioadă din an: mandarinele! Ei bine, acestea au o reducere importantă, la Lidl! Mai precis, ele costă cu 33% mai puțin, așa că un kilogram vă va costa doar 5,99 de lei!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191