Produsul Lidl aflat la super reducere pe 11 septembrie. Are un preț de nimic, iar rafturile se vor goli în timp record

Produsul Lidl aflat la super reducere pe 11 septembrie. Are un preț de nimic, iar rafturile se vor goli în timp record

Săptămânal, românii beneficiază de reducerile consistente oferite de lanțurile de supermarketuri. Dintre toate, la Lidl găsesc cele mai avantajoase oferte care le sunt puse la dispoziție. Este vorba despre pieptul de pui, iar 100 de grame se vinde la suma de 2,59 lei, oferta va începe pe data de 11 septembrie și va dura până pe 17 septembrie. 

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Mulți români aleg Lidl în detrimetrul celorlalte supermarketuri, grație prețurilor mult mai reduse și a serviciilor pe placul lor. Așadar, vestea bună este că pieptul de pui va fi redus în doar câteva zile la suma de 2,59 lei / 100 gr. 

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Jumătate de pui La provincia, redus la un preț extrem de mic 

În timp ce tot mai mulți români se plâng de prețurile scumpe, unii reușind cu greu să mai pună o bucată de carne pe masă, Lidl le vine în ajutor și le prezintă o ofertă de nerefuzat, care va fi disponibilă începând de săptămâna următoare: jumătate de pui marca La Provincia se va vinde cu suma de 2,59 lei / 100 gr.  

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

O femeie din Iași, înțepată de un scorpion într-un magazin Lidl

În urmă cu câteva luni, în mediul online au circulat informații potrivit cărora o femeie din Iași a fost înțepată de un scorpion care provenea din bananele pe care aceasta le-a cumpărat. 

Conducerea a oferit un răspuns, potrivit căruia neagă că ar fi dovezi în acest sens exprimându-și, totodată, regretul pentru cele întâmplate. 

„Referitor la informațiile publicate cu privire la faptul că o persoană a fost înțepată de un scorpion în locuința sa în data de 09 martie 2023, după ce ar fi achiziționat banane în data de 01 martie 2023 dintr-unul din magazinele Lidl, dorim să clarificăm că, nu există informații care să indice faptul că scorpionul ar fi provenit dintr-unul dintre magazinele noastre”, transmite compania.

„Totodată, vă confirmăm faptul că atât analiza noastră internă demarată imediat ce am aflat de această situație, cât și controlul realizat chiar în cursul acestei zile () de către autoritatea sanitară veterinară au concluzionat că cerințele și standardele sanitare veterinare privind vânzarea fructelor și legumelor către consumatorii finali sunt respectate, nefiind constatate nereguli privind siguranța alimentară. În plus, subliniem faptul că toți furnizorii noștri de fructe și legume, precum și distribuitorii, sunt certificați atât la nivel european, cât și național, cu certificări precum ,certificare HACCP/GMP, certificare ISO 22000 – sistem de management al siguranței alimentelor, certificare ISO 9001 – sistem de management al calității, atestând calitatea și conformitatea produselor pe tot lanțul de aprovizionare”, mai arată reprezentanții companiei, potrivit Adevărul. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191