Produsul pe care românii se vor bate! Se regăsește în Lidl și va avea o super ofertă în săptămâna 9-15 octombrie. Rafturile se vor goli numaidecât

Produsul pe care românii se vor bate! Se regăsește în Lidl și va avea o super ofertă în săptămâna 9-15 octombrie. Rafturile se vor goli numaidecât

Lidl, unul dintre supermarketurile preferate ale românilor, pregătește noi oferte pentru perioada 9-15 octombrie. Este vorba despre una dintre cele mai consumate brânzeturi de către pofticioși. 

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Majoritatea românilor optează pentru mersul la Lidl ori de câte ori au de făcut cumpărături. Prețurile mult mai reduse îi avantajează, dar și varietate de produse găsite la raft. 

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Brânză Gouda maturată – oferta săptămânii la Lidl 

Începând de luni, 9 octombrie, pe rafturile Lidl, brânza gouda maturată – Milbona va fi vândută la prețul de 18,99 lei, redusă de la 23,99 lei. 

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

De asemenea, cartofii pai blanșați vor fi reduși de la 8,99 lei la 6,99 lei. 

Viermi într-o lasagna cumpărată de la Lidl 

O femeie din Iași a fost de-a dreptul dezamăgită de experiența Lidl, după ce a cumpărat din supermarket o lasagna plină Unul dintre copiii acesteia a mâncat din produs și s-a confruntat cu stări de rău. Enervată la culme, femeia a mers în magazinul cu pricina, acolo unde a avut parte de o reacție de-a dreptul revoltătoare. 

„Am cumpărat lasagna de la Lidl, din Dacia. Seara, în jurul orei 19:00, după ce am gătit-o, am găsit viermele. Nu știu dacă mai avea și alții, mi s-a făcut rău și nu am mai putut să verific. Nu am ajuns la spital. Am luat două guri, iar unul dintre copii a vomat după ce a văzut ce e în farfurie. Până acum am luat de vreo 3 ori lasagna de la Lidl. De obicei gătesc acasă lasagna, dar, dacă sunt în criză de timp sau vreau o cantitate mică, cumpărăm de la Lidl”, a scris femeia, pe Facebook.

Elena a postat pe Facebook fotografiile cu pricina, care au creat revoltă în rândul internauților. De asemenea, s-a prezentat înapoi la Lidl, unde a avut parte de o reacție neașteptată: „șeful a ridicat din umeri”. 

„Am fost și la Lidl, „șeful” a ridicat din umeri. Am trimis reclamații la organele de control. Eu nu vreau banii, vreau să nu mai existe produse oribile în magazine, pe care le plătim și ei tratează clienții cu batjocură.

Dacă luam banii trebuia să las produsul. Eu l-am păstrat să merg mâine dimineață la OPC să ia proba”, a mai spus aceasta. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191