Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a murit la vârsta de 73 de ani. Boala i s-a agravat cat a stat la inchisoare

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a murit la vârsta de 73 de ani. Boala i s-a agravat cat a stat la inchisoare

Anunțul că profesorul Gheorghe Mencinicopschi s-a stins din viață a fost dat, astăzi, de Bibiana Stanciulov, proprietara fabricii de magiun de la Topoloveni.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi suferea de o boală pulmonară gravă, accentuată după ce a ieșit din închisoare.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

„Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a murit acum câteva minute la un spital din Capitală, la 73 de ani, era internat de mai multe zile cu o boală gravă la plămâni.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Am aflat de la familie această veste. El a suferit foarte mult după ce a ieșit din închisoare.

Eu consider că a fost o mare nedreptate. Activitatea științifică a unui om nu are nimic de-a face cu justiția de la un anumit moment, i s-a luat calitatea de Doctor Honoris Causa, să i se dea înapoi post-mortem. Se eliberase acum 3-4 ani, ceva de genul, a venit foarte, foarte slăbit și cu mari probleme de sănătate de acolo, din închisoare.

Nici nu a mai avut ieșiri publice de atunci, cred că a mai ieșit o singură dată.

Rudele n-au spus încă unde pot merge oamenii să-și ia la revedere, dar știu ca va fi înmormântat în locul său de baștină, în localitatea Domnești, județul Argeș, lângă părinții dânsului”, a declarat pentru agrointel.ro Bibiana Stanciulov.

Profesorul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la opt ani de închisoare pentru abuz în serviciu contra intereselor publice și fals în înscrisuri sub semnătura privată din dosarul „Telepatia”. Pe 8 august 2014 profesorul Gheorghe Mencinicopschi a fost încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Din această pedeapsă, profesorul Gheorghe Mencinicopschi a executat 780 de zile.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191