Prosperitatea bate la ușă pentru aceste zodii! Vor atrage abundența în viața lor în luna iulie 2023

Prosperitatea bate la ușă pentru aceste zodii! Vor atrage abundența în viața lor în luna iulie 2023

Prosperitatea bate la ușă pentru aceste zodii! Vor atrage abundența în viața lor în luna iulie 2023 și vor avea parte în sfârșit de mult noroc.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

A venit vara. Odată cu ea, energiile pozitive vor acapara din plin viața mai multor nativi din horoscop. Vara promite să fie fierbinte și în ceea ce privește sentimentele și relațiile, cu Marte și Venus în plină efervescență. Pentru patru semne, luna va fi una a recunoașterii și a abundenței. Două dintre ele, de obicei foarte timide, vor putea în sfârșit să-și deschidă aripile datorită unui climat astral favorabil. Nu există decât un singur cuvânt de ordine: profitați!

SONDAJ Inscop/ Cu cine votează românii dacă mâine ar fi alegeri. PSD conduce detaşat

Prosperitatea bate la ușă pentru aceste zodii în iulie 2023

Taur

Influența incredibilă a lui Jupiter și a abundenței sale continuă să vă ofere o schimbare de viață din ce în ce mai concretă. Roata se întoarce, dragă Taur, și în curând vei culege roadele eforturilor tale. Între timp, bucură-te și profită din plin de vară, pentru că va fi frumoasă! Cele mai bune zile: Luna Plină de pe 3 și 10 iulie.

Mii de ploieşteni au umplut centrul oraşului, de Ziua Națională a României. Diseară va avea loc un spectacol de artificii GALERIE FOTO

Rac

Pe măsură ce îți redescoperi puterea personală, dragă Rac, deschizi un nou capitol în viața ta. Privind spre viitor, ești gata să-ți asumi riscuri pe care universul le va răsplăti cu siguranță cu momente de bucurie profundă și dragoste durabilă. Îndrăznește să faci orice! Cele mai bune zile: 17 și 28 iulie.

Leu

Toate cerurile sunt cu tine, prietene Leu, iar sezonul zilei tale de naștere îți sporește de zece ori aura și carisma. La soare, tot ce atingi se transformă în aur, așa că nu mai răcni și începe să toarce. Pentru că, de îndată ce îți îmblânzești ego-ul, strălucești în mod natural! Cele mai bune zile: 20 și 23 iulie.

Capricorn

Libertatea de a evolua și de a trăi te face să-ți dorești să urlii de fericire. În sfârșit ceva în viața ta se va elibera, poate o responsabilitate sau o povară pe care o duceai de mult timp. Nimeni nu te va împiedica să trăiești din plin! E o perioadă plină de renunțări. Cea mai bună zi: 5 iulie.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191