Prostie crasă! Un tânar a provocat un accident in Ploiesti, apoi a fugit de la fata locului. In plus, era si beat

Prostie crasă! Un tânar a provocat un accident in Ploiesti, apoi a fugit de la fata locului. In plus, era si beat

Astăzi, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați despre faptul că la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Lupeni a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, acolo unde au identificat un singur conducător auto, cel de-al doilea plecând de la fața locului după producerea evenimentului.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Polițiștii au efectuat verificări în vederea depistării celui de-al doilea conducător auto, acesta fiind depistat la scurt timp, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Berceni.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

La testarea cu aparatul etilotest a acestuia, aparatul a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comunicat IJP PRAHOVA