Prostie crasă! Un tânar a provocat un accident in Ploiesti, apoi a fugit de la fata locului. In plus, era si beat

Prostie crasă! Un tânar a provocat un accident in Ploiesti, apoi a fugit de la fata locului. In plus, era si beat

Astăzi, în jurul orei 17:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Ploiești au fost sesizați despre faptul că la intersecția străzilor Ștefan cel Mare și Lupeni a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, în care au fost implicate două autoturisme.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, acolo unde au identificat un singur conducător auto, cel de-al doilea plecând de la fața locului după producerea evenimentului.

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

Polițiștii au efectuat verificări în vederea depistării celui de-al doilea conducător auto, acesta fiind depistat la scurt timp, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din comuna Berceni.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

La testarea cu aparatul etilotest a acestuia, aparatul a indicat valoarea de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice.

Comunicat IJP PRAHOVA

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191