PSD câștigă detaşat Ploieștiul şi Consiliul Județean Prahova /Sondaj CURS

PSD câștigă detaşat Ploieștiul şi Consiliul Județean Prahova /Sondaj CURS

PSD câștigă detasat Ploieștiul si Consiliul Judetean Prahova!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Potrivit unui sondaj CURS, realizat în perioada 2-9 aprilie, Andrei Voloșevici (PSD) ar câștiga alegerile pentru Primăria Ploiești cu 46%, într-o confruntare cu Bogdan Nica (PNL), care ar obține 26%. George Botez (AUR) ocupă locul trei la intenția de vot cu 13%, urmat de Răzvan Enescu (Alianța Dreapta Unită) – 11%, Mihai Polițeanu (Independent) -2%, Simona Dolniceanu (România în acțiune) – 1%.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

La conducerea Consiliului Județean Prahova, 43% dintre respondenți l-ar vota pe Virgil Nanu (PSD), Iulian Dumitrescu (PNL) ar obține doar 18%. Pe locul trei este George Ionescu (Alianța Dreapta Unită) cu 17%, urmat de George Axinia (AUR) cu 16% și Mihai Neagu (Independent) cu 3%.

Pentru Consiliul Local al Municipiului Ploiești, 40% dintre respondenți ar vota cu PSD, 20% – PNL, AUR -13 %, Alianța Dreapta Unită – 12%, PUSL – 4%, Altul – 4%, SOS România – 3%.

Sondajul CURS a fost realizat în perioada 2-9 aprilie, în municipiul Ploiești, pe un eșantion de 1067 de persoane, votanți în vârstă de 18 ani și peste. Marja maximă de eroare la nivelul întregului eșantion +/-3%. Metoda de culegere a datelor s-a realizat față în față, la domiciliul respondenților.

Sursa: https://www.stiripesurse.ro/psd-castiga-la-pas-ploiestiul-semnale-de-preluare-si-a-consiliului-judetean-prahova-sondaj-curs_3291315.html

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191