PSD, noi calcule pentru prezidentiale. Mircea Geoana, diagnosticat cu cancer

PSD, noi calcule pentru prezidentiale. Mircea Geoana, diagnosticat cu cancer

Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO, și principalul nume vehiculat din tabăra PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024, are probleme grave de sănătate.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Înaltul oficial NATO, care a pierdut alegerile din 2009, în favoarea lui Traian Băsescu, ar fi fost diagnosticat cu un cancer limfatic, care l-a transformat destul de serios, după cum susține infoziare.ro Ads Schimbarea de look a lui Geoană (64 de ani) a apărut în ultimele trei luni, fiind vizibilă după nunta fiicei sale, care a avut loc în august la București.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Tratamentul intens pe care l-a urmat pare să fi dat roade, boala fiind în curs de vindecare, așa explicându-se și prezența sa activă la evenimentele din viața profesională. Chiar zilele acestea, Mircea Geoană se află în România, unde participă la reuniunea ministerială NATO de la București, alături de alți înalți oficiali ai pactului nord-atlantic.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191