PSD, noi calcule pentru prezidentiale. Mircea Geoana, diagnosticat cu cancer

PSD, noi calcule pentru prezidentiale. Mircea Geoana, diagnosticat cu cancer

Mircea Geoană, secretarul general adjunct NATO, și principalul nume vehiculat din tabăra PSD pentru alegerile prezidențiale din 2024, are probleme grave de sănătate.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Înaltul oficial NATO, care a pierdut alegerile din 2009, în favoarea lui Traian Băsescu, ar fi fost diagnosticat cu un cancer limfatic, care l-a transformat destul de serios, după cum susține infoziare.ro Ads Schimbarea de look a lui Geoană (64 de ani) a apărut în ultimele trei luni, fiind vizibilă după nunta fiicei sale, care a avut loc în august la București.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Tratamentul intens pe care l-a urmat pare să fi dat roade, boala fiind în curs de vindecare, așa explicându-se și prezența sa activă la evenimentele din viața profesională. Chiar zilele acestea, Mircea Geoană se află în România, unde participă la reuniunea ministerială NATO de la București, alături de alți înalți oficiali ai pactului nord-atlantic.

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191