PSD s-a ținut de cuvânt: Pensiile speciale ale senatorilor și deputaților, eliminate

PSD s-a ținut de cuvânt: Pensiile speciale ale senatorilor și deputaților, eliminate

Plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului a decis azi eliminarea pensiilor de serviciu pentru parlamentari. Inițiatorul legii a fost social democratul Alfred Simonis. Legea s-a bucurat de sprijinul tuturor partidelor politice care au votat proiectul.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Prima reformă pe care președintele PSD, prim ministrul Marcel Ciolacu , și-a asumat-o la preluarea mandatului de premier, a fost votata astazi de catre PSD in plenul reunit!

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Am votat alaturi de colegii mei , PENTRU eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor !!!”, a transmis senatorul PSD Prahova Laura Moagher.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

„Știu că e dureros pentru cei din Opoziție să voteze proiectul PSD și al actualei majorități. Știu că este dureros. Începem azi reformele cu pensiile parlamentarilor. Vom impozita și elimina mai mulți beneficiari ai pensiilor speciale. Avem șansa să facem un lucru pe care românii în așteaptă de mult. Parlamentul dovedește că e un partener loial al Guvernului. Această săptămnă este o săptămână albă, pentru că foarte multe legi vor fi adoptate. Pensiile parlamentare, pensiile speciale și jaloane din PNRR sunt priorități. Știu că ați încercat din opoziție să eliminați pensiile speciale, nu de la putere. Averm șansa împreună pe un proiect PSD să eliminănm pensiile specuiale ale parlamentarilor”, a afirmat deputatul PSD Alfred Simonis.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191