PSD Prahova se pregăteşte intens pentru alegerile din 2024. Organizațiile de pe Valea Slănicului, sprijinite de prefectul Virgiliu Nanu si parlamentarii PSD

PSD Prahova se pregăteşte intens pentru alegerile din 2024. Organizațiile de pe Valea Slănicului, sprijinite de prefectul Virgiliu Nanu si parlamentarii PSD

Pregatirile pentru anul electoral ce urmeaza sunt in toi, la PSD Prahova. Se discuta despre programele de guvernare locala, sunt abordate problemele cu care se confrunta organizatiile si se pun la cale strategiile pentru campaniile din 2024.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Parlamentarii social-democrati, dar si prefectul Virgiliu Nanu, in calitate de presedinte al PSD Prahova, au fost prezenti la o sedinta de lucru cu organizatiile de pe Valea Slanicului, coordonate de deputatul Rodica Paraschiv.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„O sedinta de lucru constructiva, la care am fost prezenta alaturi de domnul presedinte PSD Prahova, Virgiliu-Daniel Nanu, si colegi din conducerea judeteana, la invitatia doamnei deputat Rodica Paraschiv, coordonatoarea zonei Vaii Slanicului .
S-au discutat atat situatia organizatiilor, cat si propunerile pentru programul de guvernare local pe fiecare localitate dar si cel judetean.”, a transmis senatorul Laura Moagher.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191