Pusă la zid că s-a îngrășat, Gabriela Cristea a recunoscut cinstit! Câte kilograme a luat în vacanță: „Nu ții dietă o viață”

Pusă la zid că s-a îngrășat, Gabriela Cristea a recunoscut cinstit! Câte kilograme a luat în vacanță: „Nu ții dietă o viață”

Vara se apropie de sfârșit, iar pentru Gabriela Cristea, se pare că sezonul estival a fost unul de vis. Alături de soțul ei, Tavi Clonda, prezentatoarea de televiziune a fost în unele locații de vis din Europa, iar, după cum poate știm și noi este greu să ții cură de slăbire atunci când vrei să te distrezi, iar în jur ai mâncăruri atât de delicioase. Iar vedeta a vorbit despre kilogramele în plus acumulate în această vară!

Se lucreaza „la foc automat” pe Bulevardul Castanilor. A fost decopertat asfaltul vechi aproape în totalitate

Vara deja este aproape de final, iar pentru Gabriela Cristea și soțul ei, Tavi Clonda, se pare că a fost o perioadă de vis. Cei doi au fost în locuri de vis, cum ar fi Franța, Grecia și Bulgaria, unde au reușit să se relaxeze după o perioadă încărcată. Iar atunci când dorim să ne simțim bine, știm cu toții că este aproape imposibil să mai ținem cont de dietă!

Nu o fi Volosevici „pe sufletul” tuturor, dar şi nouă ne place să găsim probleme la soluții! Cum o dai, tot nu e bine…

„Ne-am făcut toate poftele și atunci când ne-am dorit ceva, ne-am satisfăcut toate capriciile. Aproape 4 kilograme, dar o să le dau jos că deja intrăm la dietă. Ce să facem. Am fost în Franța, unde am mâncat exemplar, am fost în Grecia, unde am mâncat extraordinar de bine. Am fost și în Bulgaria, unde a fost foarte bună mâncarea la resort. Nu poți să ții cură de slăbire o viață. Am făcut și shopping, dar cât trebuie și cum trebuie. Am făcut totul cu moderație”, a spus Gabriela Cristea.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Iar vedeta de televiziune nu a fost în vacanță doar cu soțul ei, ci a avut parte de o premieră! Ea a mers și în vacanța părinților, fiind încântată de condițiile de care s-a bucurat.

„Anul ăsta a fost prima dată când am mers cu Tavi și în vacanța părinților, unde a fost fabulos. Am accesat o destinație foarte scumpă, dar a meritat. După ce muncești jumătate de an, merită să te relaxezi cu partenerul de viață măcar câteva zile. Să-ți aduci aminte de începuturile împreună. Nu suntem mână-largă, dar nici zgârciți nu suntem. Am lăsat în urmă mulți bani pe care i-am făcut și o să-i mai facem, dar important e că banii aceia ne-au clădit amintirile”, a declarat Gabriela Cristea.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191