Puya și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul din Costinești: „Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”

Puya și-a ieșit din fire pe scenă și a oprit concertul din Costinești: „Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”

Puya și-a ieșit din fire pe scenă, în timpul unui concert din Costinești. Cântărețul a fost deranjat de cei de la pază, care nu lăsau oamenii să se distreze așa cum voiau.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Recent, pe rețelele de socializare, a apărut un video în care Puya se confruntă cu personalul de pază în timpul unui concert din Costinești. Clipul video a stârnit un val de susținere din partea internauților, care i-au dat dreptate artistului.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Potrivit comentariilor din online, cei de la pază ar fi fost deranjați de faptul că fetele urcau pe umerii băieților, ceea ce i-a determinat să intervină. Cu toate acestea, Puya a considerat că această intervenție a afectat atmosfera concertului și a dorit să le permită oamenilor să se distreze în voie.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

În timpul concertului, Puya a insistat și i-a rugat pe cei de la personalul de pază să-i lase pe oameni să se distreze și să nu mai intervină. De asemenea, cântărețul a fost nevoit să întrerupă momentele de cântat pentru a atrage atenția asupra situației.

„Nu ne strica petrecerea, te rog frumos! Auzi, te rog eu frumos să lași oamenii în pace. Te rog frumos, lasă oamenii în pace, că au venit să se distreze! Nu putem să facem toată seara asta ce vrei tu. Ori am venit la concert, ori am venit să faci școală cu noi”, a spus Puya, pe scenă. 

@vladbojan98 tot respectul pentru Puya ?? #foryou #foryoupage #fyp #costinesti #megadiscotecatineretului #puya ♬ original sound - Vlad

        

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară, mulți susținând că artistul are dreptate și că personalul de pază ar trebui să permită oamenilor să se bucure de evenimentele la care participă.

„El a spus să se urce fetele pe umerii băieților și cei de la pază nu au fost de acord. Oricum, respect Puya!”, „Respect Puya, respect artiștilor care au îmbătrânit odată cu noi!!!”, „Felicitări! Să vezi câți o să-l copieze la faza asta! Puya e unic ????”, „Bravo! Așa a făcut și la Periam Port când a fost. E un om ca lumea, a băut și tuică cu noi. E de caracter Puya. Respect!”, „Cred că e singurul artist de până acum care a luat aceasta inițiativă. Omul are perfectă dreptate”.

Puya a susținut de curând un concert în Bârlad. Mulți fani au mers să îl vadă și să obțină de la artistul lor preferat un autograf. Mulți au și reușit, căci au aruncat cu pantofii pe scenă, iar cântărețul i-a luat la rând și i-a semnat.

Într-un clip postat pe contul lui oficial de Instagram, Puya apare la concertul din Bârlad, pe scenă. În video se observă cum fanii lui aruncă pe scenă cu pantofi și cu tricouri. Artistul nu e deloc deranjat, ba chiat e încântat. Le ia pe toate la rând și le semnează.

„Fanii sunt pe primul loc, lor le datorez totul și merită să mă mai opresc din ce fac pentru o semnătură, două”, a scris rapperul.

Newsbee Urmărește ultimelenoutăți în format video Play

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

  Ai o informație care poate deveni ştire?
  Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191