Rai 3, emisiune-documentar despre Vlad Țepeş şi dimensiunea sa europeană

Rai 3, emisiune-documentar despre Vlad Țepeş şi dimensiunea sa europeană

Emisiunea „Un loc sub soare” de pe Rai 3 aduce în atenție un fascinant Complex Monumental, „Santa Maria la Nova” din Napoli, într-o prezentare captivantă.

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Spectatorii vor fi încântați să descopere referiri interesante la adresa domnitorul Vlad Țepeș, subiectul central al emisiunii.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Această incursiune în istorie și patrimoniu cultural aduce în prim-plan nu doar frumusețea complexului monumental din Napoli, ci și contribuția remarcabilă a lui Vlad Țepeș la modelarea identității naționale și a influenței sale în contextul european.

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

La nivel național, proiectul SMV Ploiesti „Cei ce ne-au dat nume și țară” explorează conexiunile istorice dintre Vlad Țepeș și identitatea națională românească. O atenție deosebită este acordată Dimensiunii Europene a lui Vlad Țepeș, evidențiind impactul său asupra istoriei și culturii europene.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191