Ramona Gabor a venit în România. Irina și Irinel Columbeanu au așteptat-o la aeroport, iar nepoata i-a sărit în brațe

Ramona Gabor a venit în România. Irina și Irinel Columbeanu au așteptat-o la aeroport, iar nepoata i-a sărit în brațe

Ramona Gabor, care locuiește de ani buni în Dubai, s-a întors în România. La aeroport a fost așteptată de Irina și Irinel Columbeanu, iar nepoata i-a sărit în brațe când a văzut-o.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Marți seară, Ramona Gabor a aterizat în România, întâmpinată cu nerăbdare și emoție de nepoata sa, Irina Columbeanu. Întâlnirea dintre cele două a fost extrem de emoționantă, Irina sărindu-i imediat în brațe mătușii sale și strângându-se îndelung. Adolescenta, care locuiește în America alături de mama sa, Monica Gabor, s-a bucurat enorm să o revadă pe Ramona, care locuiește în Emiratele Arabe Unite.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Sora Monicăi Gabor a fost, la rândul ei, extrem de entuziasmată și emoționată. Îmbrățișarea prelungită dintre cele două a reflectat dorul și afecțiunea acumulată în perioada în care nu s-au văzut. Irinel Columbeanu, prezent și el la aeroport, a fost încântat să o întâlnească pe Ramona, fosta sa cumnată, și bucuria revederii s-a citit pe chipul lor când s-au îmbrățișat.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Deși vizita Irinei Columbeanu în România se apropie de final, adolescenta va petrece următoarele zile în compania mătușii sale. După câteva zile petrecute la Cluj, alături de nașii săi, Irina va merge împreună cu Ramona Gabor în Bacău, orașul natal al mamei sale, potrivit

În Bacău, cele două vor avea o întâlnire la fel de emoționantă cu rudele pe care nu le-au vizitat de multă vreme. Totodată, vor face o vizită la cimitir, la mormintele părinților surorilor Gabor, pentru a aduce un omagiu celor dragi.

Vineri, 14 iunie, Irina Columbeanu a revenit în România. S-a întors din America în țară după șase ani pentru a-și vedea tatăl, pe Irinel Columbeanu, care se confruntă cu probleme medicale și financiare, care și-a pierdut toată averea și locuiește la azil.

La aeroport, tatăl și fiica au avut parte de o revedere emoționantă, s-au îmbrățișat și s-au pupat, semn că și-au dus dorul unul altuia. Fostul milionar a făcut și un gest superb pentru fiica adolescentă, i-a dăruit un buchet de flori pe care Irinuca l-a primit cu drag.

Într-un interviu pentru emisiunea online „Fiță cu Adiță”, Irina Columbeanu a făcut și primele declarații la revenirea în țară, unde va sta doar o săptămână. Se întoarce rapid în America, în Malibu, acolo unde locuiește cu mama ei.

„Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt din nou aici după 6 ani. Da, e perfect momentul acesta! În acești șase ani chiar m-am schimbat foarte mult! A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus ea.

Totodată, adolescenta a avut și un mesaj pentru tatăl ei, care, emoționat, i-a stat alături. „Sunt recunoscătoare că am putut să am ocazia să mă mut în America, dar sunt și foarte recunoscătoare că am putut să mă întorc în România și să îmi văd tatăl și țara.

Nu aș fi unde sunt acum fără tatăl meu, care a sacrificat enorm de mult pentru mine și sunt extrem de recunoscătoare și mulțumesc! Știu prin câte ai trecut pentru mine și pentru familia noastră! El este generos, este foarte amuzant și foarte înțelept”, a spus Irina Columbeanu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191