Ramona Gabor, primul Crăciun la Bacău după 10 ani! Ipostazele inedite în care s-a filmat vedeta

Ramona Gabor, primul Crăciun la Bacău după 10 ani! Ipostazele inedite în care s-a filmat vedeta

Spre surprinderea tuturor Ramona Gabor s-a întors acasă, la Bacău! Vedeta a decis să petreacă sărbătorile, acasă, în sânul familiei după 10 ani de zile! Zece ani de zile, sărbătorile nu au mai fost la fel, după ce mama sa a murit în mod tragic, motiv pentru care a și evitat să revină la cei dragi. Acum însă se simte vindecată și petrece românește departe de căldura și luxul din Dubai, căci cel mai dulce lux este iubirea familiei!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Ramona Gabor, primul Crăciun la Bacău din ultimii 10 ani

Dacă Monica Gabor a rămas în America alături de Mr. Pink și micuța Irinuca, Ramona Gabor a decis în ultimul moment să vina acasă de sărbători. A fost o decizie spontană, dar care i-a făcut mult bine, având în vedere durerea cumplită pe care o purta de ani de zile: moartea mamei. Ulterior, acum 3 ani și tatăl Ramonei a decedat. Femeia de afaceri însă a decis să marcheze acest moment fericit al revenirii la origini printr-un videoclip emoționant postat pe rețelele de socializare.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

„După un deceniu în care am evitat ecourile Crăciunurilor după decesului mamei, anul acesta am luat decizia de ultim moment de a mă reîntoarce acasă. În mijlocul chipurilor familiare ale rudelor și prietenilor din copilărie, am găsit căldura vechilor tradiții, creând noi amintiri care rezonează cu spiritul iubirii și al păcii. Uneori, călătoria înapoi este o îmbrățișare vindecătoare.”, a scris Ramona Gabor pe Instagram.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ai un zâmbet de fericire adevărată în aceste momente petrecute acasă”; „Se vede fericirea pe fața ta! Sărbători frumoase!”; „Momente unice și de neuitat!”; „Sărbătorile nicăieri nu sunt ca la noi. Astăzi, la Bacău, sunt datinile strămoșești. Sărbători binecuvântate!”, sunt doar câteva dintre comentariile postării Ramonei Gabor.

Părinții Ramonei și ai Monicăi Gabor au murit tragic

În anul 2013, Veronica Bulai și-a găsit sfârșitul după ce a fost lovită de o bucată de stâncă în greutate de 7 kilograme la ieșirea din Peștera Polovragi din județul Gorj. Această tragedie s-a petrecut în timpul unui pelerinaj la mânăstirile din Gorj, iar femeia în vârstă de 54 de ani a pierit în urma impactului.

Emil Gabor, tatăl Ramonei, a părăsit lumea în vara anului 2020, victimă a unui infarct. Înmormântarea sa a fost gestionată de sora mai mare a modelului, Alina, care locuiește în localitatea Săucești. Din nefericire, din cauza restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus, celelalte surori ale Ramonei, Monica și Ramona, nu au putut să fie prezente la ceremoniile funerare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191