Ramona Olaru a făcut anunțul! E pregătită să devină mamă: „Se va întâmpla foarte curând!”

Ramona Olaru a făcut anunțul! E pregătită să devină mamă: „Se va întâmpla foarte curând!”

Ramona Olaru, una dintre cele mai îndrăgite vedete de televiziune mărturisește că își dorește să devină mamă de fată, și chiar se vede în această postură. 

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

În timpul celui mai recent interviu pe care l-a oferit presei, Ramona Olaru a vorbit sincer despre dezamăgirile din viața ei pe plan amoros, dar și dorințele pe care vrea să le materializeze în viitorul apropiat. 

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Ramona Olaru își dorește să aducă pe lume o fetiță 

Vedeta își dorește să devină mamă de fată, și speră că acest lucru se va întâmpla cât mai curând. Consideră că se află într-un moment al vieții ei în care poate forma „cea mai frumoasă, educată și mișto domnișoară”. 

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

„Sigur se va întâmpla curând! Fată! Mă văd mamă de fată, prima dată. Sunt în punctul în care pot face din ea cea mai frumoasă, educată și mișto domnișoară.”, a măirturisit Ramona Olaru, potrivit informațiilor oferite de  

„Poate că sunt persoane pe care aș mai vrea să le țin în viața mea”

Celebritatea are un preț și nu doar Ramona Olaru simte asta pe propria-i piele, ci și cei care fac parte din viața ei. Mereu vânată de paparazzi, aceasta deja s-a obișnuit, însă există anumite persoane care nu sunt obișnuite cu celebritatea și tind să se sperie. 

„Cred că m-am obișnuit atât de mult să mi se pară normal tot ceea ce se întâmplă și să iau lucrurile exact așa cum vin, încât nici nu simt că aș plăti vreun preț neapărat… Cel puțin eu personal!

Poate că sunt persoane pe care aș mai vrea să le țin în viața mea, însă sunt mult prea vânată uneori de paparazzi, mai ales cu clickbaituri false, astfel încât oamenii care nu sunt obișnuiți cu publicitatea se sperie… și atunci preferă să stea departe de mine! Acesta ar fi un lucru oarecum deranjant, dar chiar și așa sunt setată pe faptul că, dacă cineva trebuie să rămână pe lângă mine, va rămâne în orice condiții…”, a mai spus ea, conform sursei amintite. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191