Ramona Olaru, gluma zilei la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a dezvăluit asistenta TV: „Mai ușor cu mărirea buzelor…”

Ramona Olaru, gluma zilei la Neatza cu Răzvan și Dani. Ce a dezvăluit asistenta TV: „Mai ușor cu mărirea buzelor…”

Ramona Olaru și-a obișnuit telespectatorii de la Antena 1, dar și colegii de platou cu cele mai amuzante glume încă de la primele ore ale dimineții. Asistenta TV este cea care a adus doza de energie și i-a amuzat pe prezentatorii TV. Iată ce a dezvăluit Ramona Olaru despre femei!

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Ramona Olaru este plină de umor în fiecare dimineață, iar asistenta TV știe cum să-și amuze colegii de platou, dar și telespectatorii . Ramona Olaru a făcut o glumă cu privirile la femeile care își măresc exagerat buzele.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ce glumă a spus Ramona Olaru la Neatza cu Răvan și Dani

Ramona Olaru le-a adus zâmbetul pe buze tuturor, după ce a dezvăluit că în week-end a ieșit în oraș și a fost surprinsă de fetele care își măresc buzele cu acid hialuronic fără să țină cont de cantitate.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Ce alte bancuri a mai spus Ramona Olaru

Zâna de zăpadă e vecină cu mine. Am sclipici, strălucesc din cap până în picioare. Diamantele pe care le am la ochi le-am smuls de pe bluză și le-am pus. Nu sunt dintr-o cutiuță specială. Mi-a venit mie această idee.

Mi-am făcut testul de glicemie și a ieșit că sunt o bomboană de fată.

Vorbiți limbi străine la fel cum vorbea și domnul care m-a scos la masă în weekend, foarte elegant, mi-a zis să-mi comand ce vreau, mi-am comandat un Uber. Nu mai pot, mai mult de 20 de minute, nu mai pot să stau de vorbă cu nimeni, nu mai pot. Povestea despre el prea mult, adică eu nu existam.

Am fost ieri la cumpărături și am vrut să fiu drăguță cu casiera de la supermarket, i-am zis că pare fată de casă… s-a supărat pe mine și îmi pare rău.

Eu pe oamenii care au dispărut din viața mea îi numesc alpiniști pentru că sigur au munți de regrete. Dacă e să fiu sinceră până la capăt, m-a sunat un prieten foarte bun ieri și mi-a dat gluma asta și anume Cuza ( de la Noaptea Târziu), că nu e aici.

Am o prietenă… s-a împăcat de atâtea ori cu fostul încât dacă pun creierul ei la o găină, se dă cu capul de coteț.

Am un mesaj pentru ăla care mi-a furat adidașii ieri la castelul gonflabil: „Maturizează-te frate!”.

Mai este foarte puțin și agăț și eu ceva în sfârșit. Abia aștept să pun instalațiile în brad!

Știți ce caută cel mai des femeile și bărbații în pat? Telecomanda!

Am un mesaj pentru prietena mea care în mod normal nu mă mai ascultă, așa că o să apelez la televizor. Parcă gunoiul îl aruncai și nu te culcai cu el.

Această vorbă este doar pentru anumite persoane care sunt sigură că încă suferă. Nici bine nu s-a vindecat rana de la rinichi și a și apărut iPhone 15.

La salon. Nu râde că am stat de la două fără zece până la opt. A fost deschis special pentru mine la salon. Nu se vede, nu ( schimbarea de look)? Păi, vezi Dani, de aia nu are coada urs, că mă hulești în fiecare zi. Mi-am făcut blondul din nou, este o muncă migăloasă, care durează ore.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191