Randi, reacție dură la adresa Biancăi Dragusanu. De la ce a pornit totul: „Vomit”

Randi, reacție dură la adresa Biancăi Dragusanu. De la ce a pornit totul: „Vomit”

Randi nu s-a mai putut abține și a avut o reacție dură la adresa Biancăi Drăgușanu. De la ce a pornit totul. Ce mesaj a postat cunoscutul artist pe o rețea de socializare. Rămâne de văzut dacă blondina va reacționa la rândul ei.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Randi, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de la noi din țară, nu a ezitat să-și exprime nemulțumirea față de un comentariu controversat al celebrei Bianca Drăgușanu.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Reacția lui Randi la adresa Biancăi Drăgușanu

Cu o prezență activă pe rețelele de socializare și obișnuit să împărtășească cu fanii săi momentele importante din viața sa, Randi a postat recent un mesaj în secțiunea de InstaStory, care a stârnit atenția internauților.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Totul a pornit de la afirmația Biancăi Drăgușanu, care ar fi declarat că „Un bărbat sărac e un bărbat prost”. Această declarație aparent controversată a determinat reacția fermă a lui Randi, care a scris pe platforma sa socială.

Cu acest mesaj, Randi și-a exprimat public punctul de vedere cu privire la declarația Biancăi Drăgușanu. Rămâne de văzut dacă cele două personalități publice vor intra într-un schimb de opinii sau dacă acest incident se va „stinge” în mediul online.

Bianca Drăgușanu și-a cumpărat apartament în Dubai

Bianca Drăgușanu a făcut o dezvăluire recentă care i-a surprins pe mulți. Celebra vedetă a dezvăluit că a cumpărat recent un apartament de lux în Dubai, chiar dacă până în acel moment nu pusese piciorul în acesta locuință.

În cadrul unui interviu acordat postului de televiziune Antena Stars, blondina a oferit o serie de informații fascinante despre această decizie neobișnuită și a împărtășit planurile sale viitoare.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191