Răspunsul lui Dan Bittman când a fost întrebat ce-și dorește la 62 de ani: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară, să-și petreacă viața cu mine”

Răspunsul lui Dan Bittman când a fost întrebat ce-și dorește la 62 de ani: „O doamnă trecută de 70-80 de ani, miliardară, să-și petreacă viața cu mine”

Dan Bittman a surprins cu cele mai recente declarații făcute despre viața lui personală. După ce acum câteva luni a recunoscut că e într-o relație, cântărețul spune acum că își dorește alături o „doamna trecută de 70-80 de ani, miliardară”.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Pe 29 martie, Dan Bittman a împlinit 62 de ani. Și acum artistul continuă să urce pe scenă, să aibă concerte alături de trupa Holograf. Dincolo de scenă, el e tatăl a trei băieți, Alex, Patrick și Mark, care au pornit pe propriul lor drum în viață.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Referitor la viața personală, cântărețul recunoștea în podcastul lui Teo Trandafir că are o iubită. „Nu e cineva din zona noastră, dar e ok, mă simt bine”, a declarat Dan Bittman, care acum, întrebat ce își dorește la 62 de ani, el a spus că vrea o doamnă miliardară.

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

„Tot ce îmi mai doresc este o doamna trecută de 70-80 de ani, miliardară. Nu milionară, ci miliardară, cu iaht cu trei punți, proprietăți în toată lumea și doar să își dorească să își petreacă viața cu mine”, a declarat Dan Bittman pentru Antena Stars, conform

Totodată, artistul a râs pe toată durata interviului, amuzat și el de răspunsul pe care l-a dat postului de televiziune.

Timp de 25 de ani, Dan Bittman și Liliana Ștefan au trăit o frumoasă poveste de iubire. Chiar dacă nu s-au mai înțeles la fel de bine, cei doi au continuat să locuiască împreună încă patru ani, probabil de dragul celor trei băieți pe care îi au împreună: Alexandru (24 de ani), Patrick (19 ani) și Mark (16 ani). Din anul 2019, cei doi nu mai locuiesc sub același acoperiș, nici nu au mai apărut împreună la vreo ocazie specială sau măcar la ziua băieților lor. Cu toate acestea, Dan Bittman a avut întotdeauna numai cuvinte de laudă la adresa mamei copiilor lui.

Acum, Dan Bittman vrea să se așeze la casa lui, dar exclude căsătoria. „Vârsta ne spune, mai des sau mai rar, după caz, că e timpul să schimbăm ceva în viețile noastre. La mine, spre exemplu, a venit cu ideea de a mă așeza, într-un fel la casa mea.

A, nu vă gândiți la căsătorie, fiindcă nu despre asta vorbesc. Nu e cazul! Acum caut pe cineva cu care să mă înțeleg cât mai bine, dar nu aș vrea să las vreo fată tânără și frumoasă văduvă!”, a mai zis el pentru Playtech.

Întrebat dacă există vreo șansă să se împace cu Liliana Ștefan, cântărețul a fost categoric. „Chestiunea unei întoarceri la cea mi-a stat alături ani buni e închisă. Definitiv! Și nu e vorba despre dorința mea anume sau vreun orgoliu masculin prost înțeles. Nu! Am primit dinspre ea anumite mesaje, clare, pe care am de gând să le respect întru totul”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191