Răspunsul neașteptat dat de Arsenie Boca când Ceaușescu l-a întrebat: „Popo, când am să mor?”

Răspunsul neașteptat dat de Arsenie Boca când Ceaușescu l-a întrebat: „Popo, când am să mor?”

Părintele Arsenie Boca și fostul conducător comunist Nicolae Ceaușescu au fost două dintre cele mai importante personalități ale României. Arsenie Boca a fost unul dintre cel mai iubit preot ortodocși, datorită harului său de a ajutat oamenii și de a prezice viitorul. La polul opus apare Nicolae Ceaușescu, nu atât de iubit precum cel menționat anterior, însă căruia i-a prezis moartea.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Nicolae Ceaușescu s-a întâlnit o singură data în viață cu Părintele Arsenie Boca. Adus în fața dictatorului comunist, acesta i-a prezis moartea nu doar lui, ci și soției sale, Elena Ceaușescu.

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Arsenie Boca a prezis moartea cuplului Ceaușescu

Zoe Dăian, nepoata lui Arsenie Boca mărturisea, în urmă cu ceva timp, faptul că acesta a fost adus în fața lui Ceaușescu, pentru a-i prezice clipa în care îi va veni sorocul. Atunci Preotul i-a spus că atât el, cât și soția sa își vor găsi sfârșitul „într-o zi de mare sărbătoare”.

IJP Prahova au organizat Campania impotriva violentei in familie „Nicio palma nu merita a doua sansa!”

„Prin anii ’80, Părintele Arsenie a fost dus şi la Ceauşescu, care l-a întrebat: <<Hai, popo, am auzit că tu prezici soarta unui om. De mine ce ştii, când am să mor?’>> Şi Arsenie i-a spus: <<Într-o zi de mare sărbătoare veţi fi omorâţi amândoi>>. Ceauşeştii nu au crezut şi i-au spus maiorului care-l adusese pe preot să-l ia din fața lor şi să nu-l mai vadă niciodată”, a povestit Zoe Dăian, după cum relatează Agerpres.

Și-a prevestit moartea și Revoluția din ’89

În cartea „Alte mărturisiri despre Părintele Arsenie Boca”, un pasaj relatează faptul că Părintele și-a prevestit moartea, dar și Revoluția din anul 1989.

„Înainte de a se sfârşi zilele, la părintele a fost o verişoară şi el i-a spus: Vezi că eu mor şi nu va trece mult timp şi în România va fi vărsare de sânge”, apare scris în cartea „Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191