Răsturnare de situație! Cu cât ar fi mărite, de fapt, pensiile românilor. Procentul este cu mult mai mic

Răsturnare de situație! Cu cât ar fi mărite, de fapt, pensiile românilor. Procentul este cu mult mai mic

Scandal și controverse în Coaliția de guvernare! Legea pensiilor creează probleme liderilor Coaliției, existând conflicte iscate în jurul procentului cu care ar urma să fie majorate pensiile, înepând cu anul 2024! Se pare că însuși Președintele Klaus Iohannis a intervenit în discuții, care a cerut soluționarea conflictului.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Se pare că Legea pensiilor a devenit subiectul unor noi discuții și controverse, în rândul Coaliției de guvernare!

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Antena 3 CNN există conflicte apărute în jurul procentului cu care ar urma să fie majorate pensiile, începând cu anul 2024! Se pare că însuși Președintele Klaus Iohannis a intervenit în discuții, care a cerut soluționarea conflictului.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Deși liderii coaliției doresc creșterea pensiilor românilor în anul 2024, chiar în două rânduri, nu există un consens asupra procentului exact. Motivul ar fi faptul că Guvernul țării noastre ar mai avea nevoie să facă rost de aproximativ 10 miliarde de lei pentru majorarea care ar fi aplicată în septembrie 2024. Iar, la acest moment, nu se știe exact de unde s-ar putea face rost de acești bani.

Inițial, se plănuia ca în septembrie 2024, românii să primească pensii mai mari cu 40%, însă, datorită lipsei fondurilor, se pare că această cifră ar putea scădea! Mai precis, pensiile românilor ar putea fi mărite cu numai 23%, iar persoane din Coaliția de guvernare consideră că cifra de 40% este nerealistă.

Nicolae Ciucă a dorit să precizeze că partidul său nu se opune majorării pensiilor. „Partidul Național Liberal nu s-a opus creșterii pensiilor, doamne ferește. Am demonstrat practic în acești ani de guvernare că într-adevăr am crescut pensiile cu 40% ultimele două dăți în anul 2022.

Cum am putea să ne gândim la chestiunea aceasta? Singurul lucru pe care am vrut să clarificăm a fost diferența de cifre care s-au vehiculat în spațiul public. Una este să vorbești despre o anvelopă de 55 de miliarde și alta este să vorbim despre o anvelopă de 25 de miliarde”, a spus Nicolae Ciucă, conform sursei citate.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191