Răsturnare de situație. Cum a fost criminala din Mangalia eroină pentru mama ei. Loredana Atănăsoaie i-a salvat viața femeii

Răsturnare de situație. Cum a fost criminala din Mangalia eroină pentru mama ei. Loredana Atănăsoaie i-a salvat viața femeii

Loredana Atănăsoaie, tânăra care și-a ucis cea mai bună prietenă, a fost martora unor scene violente între părinți, ea fiind cea care și-a salvat mama, după ce tatăl ei a încercat să își înjunghie partenera.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Loredana Atănăsoaie a crescut într-o familie violentă, asta după ce tatăl care se confrunta cu dependența de alcool a încercat să își înjunghie partenera. Tânăra a fost cea care a salvat-o pe mama ei, iar psihologii spun că o astfel de situație este posibil să o fi marcat pentru totdeauna pe cea care și-a ucis prietena.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Loredana Atănăsoaie și-a salvat mama, după ce femeia a fost la un pas de tragedie

În prezent, Loredana Atănăsoaie rămâne în spatele gratiilor pentru 30 de zile, în urma crimei din Mangalia. Cu toate că ar fi putut să conteste decizia magistraților, tânăra a transmis, prin intermediul avocatului său, că își dorește să fie pedepsită și că nu se opune. Loredana Atănăsoaie a fost martora unor scene despre care psihologii spun că au marcat-o, asta după ce, pe când era un copil, tatăl ei a încercat să își înjunghie soția. Tânăra a fost cea care a salvat-o pe femeie din mâinile bărbatului.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

„Când avea 9 ani, tatăl a sărit cu cuţitul la mama sa, în timp ce aceasta era însărcinată în cinci luni şi datorită intervenţiei Loredanei, nu s-a ajuns la acel moment la o tragedie”, a explicat avocatul Cristian Ion.

Tânăra ar putea primi cea mai severă pedeapsă

Avocatul tinerei a mai explicat faptul că fata regretă ceea ce a făcut, dar știe că a greșit și că trebuie să fie pedepsită. Loredana Atănăsoaie urmează să fie, din nou, evaluată din punct de vedere psihiatric și abia apoi se va stabili pentru câți ani va rămâne în închisoare.

„Încă după momentul săvârşirii faptei a avut aceste sentimente care se acutizează din ce în ce mai mult. Este sub procedura expertizei psihiatrice şi în această perioadă, urmează să fie reexaminată din punct de vedere psihiatric şi în baza tuturor probelor se va aprecia în consecinţă. Ea se aşteaptă inclusiv la cea mai severă măsură care poate fi luată de către instanţa de judecată. În condiţiile în care încadrarea juridică este de la 10 la 20 de ani se aşteaptă inclusiv să primească cea mai severă măsură, adică o pedeapsă de 20 de ani”, a mai spus avocatul.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191