Răsturnare de situație în cazul accidentului cu 5 morți de pe A1. Dezvăluirea făcută de un martor despre clipele de dinainte de impact

Răsturnare de situație în cazul accidentului cu 5 morți de pe A1. Dezvăluirea făcută de un martor despre clipele de dinainte de impact

Noi detalii ies la iveală după mărturiile martorilor. Un șofer care circula pe sensul opus povestește că șoferul care se afla la volanul primului TIR coborâse din cabină pentru nevoile fiziologice. 

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

Martor: Erau în coloană și începuseră să plece din coloană. Primii care au plecat erau deja departe și până se dă drumul la coloană durează…

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

În momentul impactului, bărbatul se pregătea să revină la volan. 

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Martor: El nu a apucat nici să urce, dar nici să îl prindă în fața camionului.

A scăpat cu răni uşoare. Dar a provocat un dezastru: o dubă a fost strivită şi cinci oameni au murit. Anchetatorii au reuşit să identifice abia după patru ore câte victime sunt. Astfel de „dopuri în trafic” se formează frecvent pe acea porțiune de autostradă, mai ales la ore de vârf.

Bogdan Dinu, reporter Observator: Cu cât ne apropiem mai mult de Capitală, cu atât traficul pe autostradă se aglomerează din ce în ce mai tare, mai ales la orele dimineții. Din loc în loc se formează coloane de mașini, dar și de TIR-uri.

Anchetatorii au încă puține detalii despre accidentul cu 5 morți de pe A1

 Unele surse spun că șoferul celui de-al doilea TIR ar fi condus cu aproximativ 70 de kilometri pe oră, în momentul în care a intrat în plin în coloana de mașini.

Sorin Ene, expert conducere defensivă: Conducătorul auto nu era atent la trafic, pentru că nu am văzut nicio intenție de a evita sau de a frâna. În condițiile în care conducătorul autoturismului ținea o distanță mai mare față de TIR, față de mașina din față, cu siguranță eu cred că ar fi avut șanse la viață toți ocupanții din autoutilitară.

Martor: La viteza cu care a venit, pe primul ( primul șofer) nici măcar nu l-a simțit. El nu a avut nicio reacție nici acolo.

Experții vor interpreta tahografele celor două autotrenuri, pentru a afla dacă șoferii au respectat sau nu timpii. Între timp, rudele îi plâng pe cei dispăruți în accident.

Şoferul dubei strivite între autotrenuri urma să se căsătorească

Apropiații se pregătesc acum de înmormântare.

Mătușa șoferului mort: Era ajutorul nostru, bucuria noastră… Era totul pentru noi. L-a sunat șeful seara că trebuie să meargă la București și a plecat dimineață.

Potrivit unor surse din anchetă, cei cinci muncitori luau parte la un proiect care urma să revoluționeze industria aeronautică din țara noastră. Urmau să instaleze primul simulator complet de zbor din România, care reproduce interiorul unei aeronave Airbus A320. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191