Răsturnare de situație în cazul fostului polițist care a omorât cu mașina o femeie la Popești-Leordeni. Ce arată analizele de sânge

Răsturnare de situație în cazul fostului polițist care a omorât cu mașina o femeie la Popești-Leordeni. Ce arată analizele de sânge

Colonelul pensionat din Poliție, care a provocat accidentul din Popești Leordeni, din weekend, nu consumase droguri. Au venit rezultatele probelor la sânge, iar informațiile obținute de jurnaliștii Digi24 spun că acesta ar fi consumat niște medicamente care au arătat un rezultat pozitiv pe aparatul drugtest.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Inițial, șoferul în vârstă de 59 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 1,12 mg/litru alcool pur în aerul expirat şi, respectiv, cu aparatul drug test, care a indicat o valoare pozitivă la consumul de substanţe psihoactive. Rezultatele analizelor de sânge arată însă că bărbatul nu a consumat droguri. 

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Potrivit surselor Digi24, fostul polițist a luat de fapt niște medicamente, care cel mai probabil în combinație cu alcoolul au dat un efect psihoactiv, care a reușit să păcălească drugtestul. 

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Constantin P. a produs un accident pe o stradă din localitatea Popeşti-Leordeni, soldat cu decesul unei femei şi rănirea alteia. Din imaginile surprinse de o cameră amplasată pe o casă din apropierea locului accidentului se observă cum maşina condusă de fostul poliţist intră în mai multe autoturisme parcate pe stradă.

O femeie de 56 de ani, care ieşise la poarta casei pentru a primi un tort de ziua ei, a fost prinsă între două autoturisme şi târâtă zeci de metri. Victima a fost transportată la spital, dar nu a mai putut fi salvată. În accident a fost rănită şi o altă femeie de 51 de ani.

Bărbatul este un fost șef al Biroului de Combatere a Criminalității Organizate București, potrivit El a ocupat și funcția de consilier al ministrul de Interne Gavril Dejeu.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191