Răsturnare de situație în cazul tânărului care a ucis doi oameni la 2 Mai. Lucrurile stau altfel decât a spus avocata lui

Răsturnare de situație în cazul tânărului care a ucis doi oameni la 2 Mai. Lucrurile stau altfel decât a spus avocata lui

Apar detalii despre tânărul de 19 ani care a ucis doi oameni după ce a intrat cu mașina într-un grup de opt persoane în 2 Mai. Băiatul este depedent de droguri, detaliu care contrazice declarația avocatei lui care a spus în fața jurnaliștilor că acesta se drogase pentru prima oară înainte să provoace tragedia. DIICOT l-a iertat anul trecut când a fost prins cu droguri asupra lui, iar tatăl tânărului îl luase în Olanda pentru dezintoxicare.  Înainte, însă, Vlad Matei Pascu ar fi ajuns la o clinică și din București tot pentru dezintoxicare.  

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Cură de dezitoxicare la o clinică în Capitală  

Noile informații apărute indică faptul că Vlad Pascu ar fi fost familiarizat cu drogurile. În 2022, el a fost cercetat pentru deținere de droguri, potrivit unei decizii a Tribunalului București, publicată pe portalul instanțelor de judecată. Pascu a scăpat însă de urmărirea penală după ce procurorii DIICOT au renunțat la dosar pentru că ar fi fost vorba de o cantitate mică de droguri, respectiv 0,68 g cannabis.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Mai mult, Vlad Pascu ar fi ajuns la o clinică din București pentru o cură de dezintoxicare, potrivit G4Media.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Tratament pentru dezintoxicare în Olanda 

Vlad Pascu ar fi făcut parte de ceva vreme dintr-un grup de consumatori de droguri din București, iar părinții lui nu erau străini de acest lucru.

Potrivit Digi24, tatăl lui l-ar fi luat cu el pentru o vreme în Olanda pentru un tratament, dar și pentru a-l ține departe de anturaj. Acest lucru se întâmpla la începutul acestui an.

Mutarea în străinătate ar fi fost benefică pentru o perioadă scurtă de timp. Problemele au reapărut ola scurt timp după revenirea în România.

„Nu este consumator”

Aceste informații contrazic declarația avocatei care îl reprezintă pe Vlad Pascu. Luminiţa Popescu a declarat jurnaliştilor, că acesta a recunoscut că a consumat droguri, dar a precizat că el nu este consumator, ci a primit drogurile în Vama Veche, unde venise la o petrecere.

Ea a fost întrebată dacă a fost pentru prima oară când clientul său a consumat droguri. „Da, din câte am înţeles, nu este consumator. Le-a primit în Vama Veche”, a precizat Luminiţa Popescu.

Potrivit unor surse judiciare, tânărul era atât de drogat încât poliştii l-au putut audia abia după 15 ore de la accident.

Vlad Pascu a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191