Răsturnare de situaţie în cazul violului din Vaslui, unde o femeie susţine că a fost agresată în propria casă, în faţa copiilor săi

Răsturnare de situaţie în cazul violului din Vaslui, unde o femeie susţine că a fost agresată în propria casă, în faţa copiilor săi

După faptă, aceasta şi-a sunat soţul şi i-a povestit coşmarul prin care a trecut. Incidentul şocant ar fi avut loc în noaptea de luni spre marţi, în localitatea Murgeni, din judeţul Vaslui.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Doar că, surpriză. Violul nu a fost confirmat de medicii de la IML. Specialiştii spun că nu există semne că Mădălina ar fi fost agresată în vreun fel. Raportul sexual ar fi existat, însă acesta pare să fi fost consimţit.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Filmul incidentului în varianta femeii

În noaptea de 30 spre 31 octombrie, în jurul orei 2, în timp ce era acasă cu cei patru copii ai săi, Mădălina susţine că un bărbat ar fi intrat în casă, a legat-o de mâini şi picioare, şi a violat-o cu brutalitate chiar în faţa celor patru copii, cu vârste cuprinse între 1 şi 5 ani. După ce şi-a satisfăcut plăcerile sexuale, Iulian a ameninţat-o pe Mădălina că o omoară dacă spune ce s-a întâmplat.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Şi-a sunat soţul, care se afla la muncă în Anglia, şi i-a povestit „ruşinea” pe care a păţit-o. Iar acesta a apelat la un frate, care spune la rândul său că a găsit-o pe femeie speriată şi cu hainele rupte.

Ce spun poliţiştii

„La data de 31 octombrie 2023, ora , Politia Orasului Murgeni a fost sesizatã, prin SNUAU 112, cu privire la faptul cã, o femeie în vârstã de 22 de ani, din Murgeni, ar fi fost victima unui abuz sexual dupã ce un bãrbat ar fi pãtruns, fãrã drept, în locuinta acesteia. În plângere a fost indicatã si o persoanã bãnuitã de comiterea infractiunilor sesizate, un bãrbat în vârstã de 23 de ani, din Murgeni. În cauzã sunt efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de viol si violare de domiciliu, pentru stabilirea împrejurãrilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea mãsurilor legale”, spune IPJ Vaslui.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Clara Mihociu. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191