Război total! Alina Sorescu dă de pământ cu Alexandru Ciucu după ce i-a adus flori: „E de imagine, în realitate nici nu mă salută!”

Război total! Alina Sorescu dă de pământ cu Alexandru Ciucu după ce i-a adus flori: „E de imagine, în realitate nici nu mă salută!”

#Exclusiv Click!

INREGISTRARE AUDIO HALUCINANTĂ! Patronul firmei de casă a primarului Sandu Tudor (Păuleşti) înjură ca la uşa cortului un reporter: „Să-mi bag …. în mă-ta şi în copiii tăi. Să vă dau la m…. la toată familia!”

Alina Sorescu a rupt tăcerea, pentru Click!, după ce Alexandru Ciucu s-a prezentat cu un buchet de flori la ziua fetiței lor, Carolina. Deși toată lumea a sperat într-o împăcare, realitatea este cu totul alta între cei doi soți, aflați de doi ani în proces de divorț. Artista a făcut dezvăluiri explozive despre adevărata relație dintre ea și designerul Alexandru Ciucu, la acest moment.

Virgiliu Nanu: Prahova trebuie să fie în top 5 județe ale țării, aşa cum a fost odată!

Vestea că Alexandru Ciucu i-a adus un buchet superb de flori Alinei Sorescu, sâmbătă, la ziua fiicei lor, Carolina, i-a făcut pe simpatizanții cuplului să spere la o împăcare a celor doi. 

Volo îşi întăreşte legăturile cu ploieştenii, în cursa pentru primărie. Discuții constructive cu locuitorii din Malu Roşu si Mihai Eminescu

De altfel, Alina Sorescu (37 de ani) a fost cea care a anunțat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță, că designerul este invitat la ziua fiicei lor, Carolina, care a împlinit 10 ani. Invitația, însă, a fost una cât se poate de normală, mai ales că însăși instanța de judecată stabilește ca părinții să fie împreună la zilele de naștere ale copiilor, custodia fiind la acest moment comună. 

Alexandru Ciucu i-a cumpărat un buchet de flori și Alinei Sorescu după ce a fost admonestat de fani!

Alexandru Ciucu a cumpărat două buchete de flori inițial, pentru cele două fete ale sale pe care le-a și oferit micuțelor vineri, când a fost, de fapt, ziua Carolinei. 

Designerul a postat buchetele pe Instagram, dar imediat au început se curgă comentariile din partea fanilor, care tot sperau la o împăcare a celebrului cuplu. 

„Un domn aduce și mamei flori, indiferent de sentimente”

„ Al mamei fetelor care este?”

„Un adevărat domn ar fi luat și pentru mama celor două fetițe”

„Trebuia unul și mamei lor”, au fost câteva din comentariile fanilor, care i-au atras atenția designerului că ar fi elegant ca și mama fetițelor să primească un buchet de flori. 

Sâmbătă, chiar înaintea petrecerii, designerul a postat pe pagina lui de socializare și un al treilea buchet, la fel de spectaculos, care îi era destinat, evident, Alinei Sorescu. 

Contactat de Click!, designerul a și recunoscut că i-a oferit buchetul Alinei în semn de prețuire”. 

Ce spune Alina Sorescu despre buchetul oferit de Alexandru Ciucu?! Nici vorbă de împăcare! „ E de imagine! În realitate nici nu mă salută!”

Pentru cei care au tras speranțe la o împăcare a cuplului după oferirea buchetului de flori, surpriza mare de abia acum vine. 

Contactată de Click!, Alina Sorescu  a rupt tăcerea în privința gestului lui Alexandru Ciucu. Artista a dezvăluit care este la acest moment adevarata relație cu soțul ei, cu care se află în divorț de doi ani de zile.

„Este doar pentru imaginea lui publică, realitatea este total diferită. Mă abțin să spun mai multe, dar de exemplu, când ne întâlnim noi doi nu mă salută”, a declarat Alina Sorescu, în exclusivitate pentru Click!, după petrecerea de sâmbătă, organizată la aniversarea fiicei lor. 

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se revăd, în primăvară, la tribunal: „Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant”

În prezent, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu (47 de ani) dețin custodie comună. Instanța a decis ca fetițele să stea cu tatăl lor două weekend-uri pe lună și alte două zile în timpul săptămânii.

În primăvară, cei doi foști soți au o nouă înfățișare la tribunal, în procesul de divorț, care trenează de doi ani de zile. 

„A fost un an complicat. Profesional a fost minunat, dar personal a fost complicat. A venit 2024 și sperăm că lucrurile vor intra într-o normalitate, atât îmi doresc! 

Fetițele au talent amândouă, au ureche muzicală, au simț al ritmului. Ele vin la cursuri doar atunci când sunt la mine, pentru că tatăl lor nu este de acord, dar le place foarte mult.

E cam greu, orice activitate care nu are o continuitate e cam dificil de dus, dar recuperăm acasă.

Cânt cu ele acasă, repet cu ele acasă și atunci când se poate să vină și ele cu mine, pentru că ele au un program, marți și joi într-o săptămână sunt cu mine și cealaltă marți și joi sunt cu tatăl lor, acelea fiind și zilele de repetiții. Are și două weekend-uri pe lună, vacanțele la jumătate, asta până când se va termina procesul care se va relua din primăvară.

Apelul începe acum în primăvară, iar tatăl lor cere același program de o săptămână cu o săptămână. Eu îmi doresc pentru ele un program stabil, o normalitate, șansa ca ele să poată avea o rutină școlară, un program cât de cât stabilit, astfel cât să poată să aibă un mers normal al tuturor activităților lor.(…)

Eu cer program stabil, tatăl lor cere program alternant. De doi ani e procesul. Va mai dura. Cred că asta înseamnă iubirea pentru copii, ca lor să le fie bine și ei au nevoie de stabilitate, să știe unde este acasă pentru ele”, a spus artista, la Pro Tv.

Cele două fetițe, Raisa și Carolina, au petrecut de altfel Crăciunul cu tatăl lor, iar Revelionul cu mama. 

„Conform deciziei instanței, într-un an Crăciunul sunt cu un părinte, în următorul an cu celălalt părinte”, a declarat solista, în exclusivitate pentru Click!

Alina Sorescu (37 de ani) a anunțat divorțul de designerul Alexandru Ciucu (47 de ani) la începutul lui 2022, în luna ianuarie. Cei doi nu se mai înțelegeau însă de ani buni, prin urmare divorțul a fost iminent, după 12 ani de căsnicie.

Imediat după ce anunțat ruptura, solista s-a mutat împreună cu cele două fetițe într-un apartament de de euro, situat într-un complex rezidențial. Ulterior, Alexandru Ciucu a introdus o ordonanță președințială, prin care a solicitat ca fetele să locuiască împreună cu el, la vila lui din Pipera. 

Instanța nu a fost însă, la acel moment, de acord, stabilind domiciliu fetițelor la mamă, până la finalizarea procesului de divorț. 

Anul trecut, în august, domiciliul celor două fetițe revenea mamei, după ce solista a făcut apel la o decizie a instanței din luna martie, în care se dispunea ca domiciliul celor două copile să se schimbe în fiecare săptămână, pentru a locui la ambii părinți. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191