Răzvan Kovacs a pus stop relației cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii! Concurentul a izbucnit în plâns: ”Nu mai sunt bărbatul…” / VIDEO

Răzvan Kovacs a pus stop relației cu Ema Oprișan, la Insula Iubirii! Concurentul a izbucnit în plâns: ”Nu mai sunt bărbatul…” / VIDEO

Ediția din această seară a emisiunii Insula Iubirii se termină cu o decizie radicală, luată într-un moment neașteptat. Răzvan Kovacs a decis să pună stop relației cu Ema Oprișan și își dorește să își continue parcursul în emisiune ca femeie singură. Concurentul a izbucnit în lacrimi, la câteva momente după ce a anunțat că nu mai formează un cuplu cu ea.

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Răzvan Kovacs a venit pe Insula Iubirii pentru a-i demonstra Emei Oprișan că poate să fie un bărbat fidel, după ce a înșelat-o de câteva ori. Cei doi au hotărât să își supună relația testului suprem al iubirii, însă se pare că acest lucru a luat sfârșit.

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Răzvan Kovacs a pus stop relației cu Ema Oprișan

Flacăra ispitei s-a aprins pe Insula Iubirii în această seară, iar Răzvan Kovacs a aflat că dacă ar pune punct relțaiei cu iubita lui, aceasta s-ar simți mai eliberată. Ei bine, concurentul nu s-a gândit de mai multe ori și a decis să de despartă de Ema Oprișan, deși a declarat că încă o iubește și aceste sentimente nu vor trece curând.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Însă, Răzvan Kovacs a declarat că nu își dorește să fie o povară în relația nimănui, motiv pentru care a decis să o lase să își continue drumul în emisiune ca femeie singură și să se bucure de oportunități. De asemenea, Răzvan Kovacs a lăsat ca sentimentele să iasă la iveală abia când a plecat de la bonfire și a început să plângă, semn că decizia l-a afectat emoțional.

Concurenta s-a apropiat de ispita Romeo

În timp ce Răzvan a fost surprins în ipostaze incendiare alături de ispita Daria, Ema Oprișan a reușit să își găsească alinarea de care a avut nevoie în prezența lui Romeo. Cei doi s-au apropiat din ce în ce mai mult pe parcursul zilelor petrecute împreună.

De asemenea, ispita a declarat că s-a îndrăgostit pe insulă, însă crede și faptul că Ema Oprișan și-ar fi dorit să îl vadă pe Răzvan în ipostaze controversate, pentru a-și confirma ipotezele.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191