Reacția Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi tată din nou. „Să îi dea Dumnezeu sănătate să poată să îi și crească”

Reacția Anamariei Prodan după ce a aflat că Laurențiu Reghecampf va fi tată din nou. „Să îi dea Dumnezeu sănătate să poată să îi și crească”

Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj fostului ei soț, Laurențiu Reghecampf, la scurt timp după ce Corina Caciuc a transmis pe contul de socializare un mesaj din care reiese că este din nou însărcinată.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Laurențiu Reghecampf va deveni din nou tătic, iubita lui, Corina Caciuc, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au postat o imagine cu un tort pe pagina lui de Instagram, cu ocazia zilei acestuia de naștere. „La mulți ani, iubirea mea! 1+1=4. Tu ești lumea mea. Big brother”, a scris Corina în dreptul imaginii cu băiețelul ei și al lui Laurențiu. Mesajele au curs lanț pe pagina de Instagram. „Să fiți fericiți”, „Sarcină ușoară”, „Ce veste frumoasă. Mă bucur pentru voi”, le-au transmis urmăritorii.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Laurenţiu Reghecampf trăieşte de trei ani o poveste cu dragoste cu Corina Caciuc. A întâlnit-o pe tânăra originară din Deva încă din perioada în care era căsătorit cu Anamaria Prodan. A urmat un scandal uriaş, dar antrenorul a rămas alături de femeia care i-a dăruit al treilea băiat.

Anamaria Prodan l-a felicitat pe Laurențiu Reghecampf și i-a urat multă baftă. „Familia mea îi urează multă baftă! Să îi dea Dumnezeu sănătate să poată să îi și crească. Fericire și tot ce e mai frumos pe pământ”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Româ

Anul Trecut, Corina Caciuc a vorbit despre relația cu Laurenţiu Reghecampf: „Noi, oamenii, suntem supuși schimbării. Dacă dumneavoastră considerați că eu m-am transformat spectaculos în ultimul timp, probabil că are legătură cu transformările interioare. Sunt fericită, foarte fericită, iar această fericire cred că răzbate spectaculos, cum ați afirmat, și la exterior.

Dacă ar fi existat defecte majore, de netolerat, probabil nu am fi trăit această poveste de iubire atât de frumoasă. Ne acceptăm unul pe celălalt, așa cum suntem. Nu-mi este în fire să mă ridic pe vreun soclu! Nu am ce să demonstrez cuiva… Eu mă bucur de iubirea la care sunt părtașă și le doresc și altora să trăiască asemenea povești intense”, a spus atunci Corina Caciuc.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191