Reacția Andreei Esca și a lui Smiley atunci când au aflat că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Pro TV, cu un nou sezon MasterChef

Reacția Andreei Esca și a lui Smiley atunci când au aflat că Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu revin la Pro TV, cu un nou sezon MasterChef

Sorin Bontea, Floin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se întorc la Pro Tv, într-un nou sezon MasterChef. Cei trei au debutat la Pro TV în urmă cu 12 ani, când au adus o audientă record cu show-ul care a făcut senzație la Pro TV. Anunțul a strânit reacții puternice, iar fanii celor trei chefi au fost extrem de încântati. Andreea Esca și Smiley au transmis mesaje.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Andreea Esca, emblema postului PRO TV, a publicat pe Instastory poza celor trei chefi, alături de exclamația „Opaaa”. La fel a reactionat și Smiley pe pagina lui de Instagram. Și Esca, și Smiley au avut ocazia să fie colegi cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în perioada 2012-2014, când aceștia erau la Masterchef.

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

Cosmin Seleși, și el fost prezentator TV la Antena 1, acum gazda emisiunii „Batem palma”, de la PRO TV, a avut și el o reacție explozivă în social media. „YES (DA)”, a scris el pe Instastory, dar a lăsat și un comentariu la postarea prin care Florin Dumitrescu anunța transferul: „Bine baaaaaaaaaaa!!!!! Hai colegii!”. De asemenea, Rareș Năstase, jurnalist PRO TV, a transmis un mesaj. „PAM PAM, revine gașca la PRO TV”.

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

„Pentru mine, MasterChef este ca prima dragoste, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am cunoscut colegii, aici am avut primele întâlniri cu cei pasionați de arta culinară, aici am dat primele șorțuri, aici am reușit să găsim primii bucătari printre amatori, care azi activează cu succes în domeniu.

Au trecut 12 ani de când am intrat prima oară în platoul MasterChef, e ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem la fel, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a spus Bontea.

„Pentru noi, MasterChef înseamnă începutul, iar dacă cineva mai spera, acum înseamnă și întoarcerea. În această perioadă în care am trecut prin diverse lecții, entuziasmul de a mă întoarce acasă, acolo de unde a pornit totul, e foarte mare. Mă încearcă un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucătăria nu are cum să moară”, a spus Chef Florin Dumitrescu.

„Această revenire e ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revezi locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… MasterChef este show-ul care a revoluționat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191