Reacția Andreei Marin după ce Ștefan Bănică și fiica lor au cântat la Sala Palatului: „Mi-a întrecut așteptările”. Violeta a făcut show la pian

Reacția Andreei Marin după ce Ștefan Bănică și fiica lor au cântat la Sala Palatului: „Mi-a întrecut așteptările”. Violeta a făcut show la pian

Andreea Marin a lăudat-o pe Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică jr, după ce tânăra a făcut show la pian pe scena de la Sala Palatului, la concertul tatălui ei. „Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac”, a spus vedeta pentru Playtech.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Pe scena Sălii Palatului din București, în mai multe seri la rând, Ștefan Bănică jr a susținut tradiționalul său concert de Crăciun. A cântat cele mai cunoscute melodii ale sale alături de invitați numai unul și unul. Publicul a fost uimit și încântat să-i vadă pe scenă pe Lavinia Pîrva, soția artistului, pe Radu Ștefan Bănică, băiatul lui cel mare, dar și pe Violeta Bănică, fiica lui și a Andreei Marin.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Emoțiile au fost foarte mari atât pentru Ștefan Bănică jr, cât și pentru Violeta, însă momentul a fost unul spectaculos, iar publicul i-a aplaudat minute în șir. Acompaniat de fiica sa la pian, Ștefan Bănică a cântat versurile emoționante: „Mi-aș dori să te știu fericită/Să te simți iubită/Chiar dacă sună a clișeu/Te-am iubit în felul meu”.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Violeta Bănică a postat pe contul său de Instagram imagini din culise. Ea s-a pregătit intens pentru acest moment, care a fost unul foarte emoționant. „Îl iubesc pe tata”, a scris fiica Andreei Marin la descrierea fotografiilor.

Andreea Marin, despre Violeta: „Mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”

Acum, și Andreea Marin a reacționat, mândră că fiica Violeta îi moștenește talentul și cântă la pian. „Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică, în familia tatălui Violetei, precum știți, muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă. Noi avem două piane acasă și dansul, muzica înseamnă mult pentru fiecare dintre noi”, a spus vedeta pentru Playtech.

În continuare, ea a dezvăluit că speră ca într-o bună zi Violeta să își facă curaj și să cânte și cu vocea. Până atunci, a lăudat-o pentru curajul de a cânta la pian, în fața a mii de spectatori de la Sala Palatului din București.

„Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială, deocamdată, evită, e perfecționistă și crede că trebuie să țină doar pentru ea această pasiune.

Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian. Mă bucură mult să o văd pe scenă, fără trac, mă așteptam să aibă emoții evoluând în fața a mii de oameni, dar mi-a întrecut așteptările”, a mai declarat Andreea Marin.

La Sala Palatului, și Lavinia Pîrva a avut moment inedit pe scenă alături de Ștefan Bănică jr. Cei doi soți au cântat împreună pe scena de la Sala Palatului, iar momentul a fost unul extrem de emoționant. Ștefan Bănică junior și soția lui au cântat împreună piesa „Doar un Crăciun cu tine”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191