Reacția Claudiei Iosif după ce s-a spus că ea și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani de relație. „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte”

Reacția Claudiei Iosif după ce s-a spus că ea și Dorian Popa s-au despărțit după 11 ani de relație. „Eu mi-am mutat atelierul în altă parte”

Zille trecute, un apropiat al lui Dorian Popa și al Claudiei Iosif a declarat că cei doi locuiesc deja în case separate și că relația s-a încheiat. Având în vedere zvonurile apărute, Claudia Iosif a avut și prima reacție.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Bruneta nu a confirmat cele apărute în spațiul public, însă a tinut să precizeze că este normal să facă lucruri separat de iubitul ei. Totodată, aceasta a spus că și-a mutat atelierul de croitorie din locuința celebrului influencer, la 5 minute de imobilul de lux din Domnești.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

„Nu vreau să discut despre așa ceva. Suntem de 11 ani împreună, e normal să facem și lucruri separat. Nu mai e ca în primul an. Eu mi-am mutat atelierul în altă parte, pentru că nu mai era în regulă să fie în mansarda casei noastre. Dar e la 5 minute de casa noastră”, a dezvăluit Claudia Iosif, pentru Cancan.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

La rândul lui, Dorian Popa nu a vrut să comenteze pe seama zvonurilor apărute în spațiul public despre despărțirea dintre el și iubita lui. Acesta a explicat doar că urmează o perioadă în care este foarte mult timp plecat de acasă.

„Am fost pe drumuri, nu prea mai apuc să dorm. Am plecat cu duba, tocmai ca să mă odihnesc. Acum merg la Craiova, la noapte ne întoarcem pentru că mâine am două evenimente în București. Sunt pe ultima sută cu lansarea unui nou produs, marca Hâț, la finele lui noiembrie. Am tot făcut drumuri în Germania, unde se află fabrica.

Am văzut ce se întâmplă pe afară, dar aleg să nu-mi fie teamă să călătoresc. Ei bine, nu mă duc nici prin zonele periculoase. Nu mă joc cu focul, cum s-ar spune. Mai am o plecare peste granițe, în viitorul apropiat, la finele lui octombrie am iar filmări în Europa”, a spus Dorian Popa pentru aceeași sursă menționată mai sus.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191