Reacția Danei Roba, după ce Narcisa Balaban a atacat-o în mediul online! Fosta soție a lui Nicolae Guță, cuvinte dure și acuzații grave la adresa ei / VIDEO

Reacția Danei Roba, după ce Narcisa Balaban a atacat-o în mediul online! Fosta soție a lui Nicolae Guță, cuvinte dure și acuzații grave la adresa ei / VIDEO

Ne amintim cu toții de scandalurile din urmă cu mulți ani dintre Dana Roba și Narcisa Balaban, fosta soție a lui Nicolae Guță. Se pare că parcă retrăim aceleași momente, căci Narcisa Balaban face acuzații grave pe TikTok la adresa Danei Roba, dar are și cuvinte dure pentru ea. Cum a reacționat însă Dana Roba când a aflat ce se întâmplă.

Primarul „bombardier” Alin Moldobeanu verifică asfaltarea electorală dintr-un Porsche de 110.000€

Nu avem cum să uităm scandalurile de la TV din urmă cu mai mulți ani dintre Narcisa Balaban, fosta lui Nicolae Guță, și Dana Roba. Cele două și-au împărțit cuvinte dure de-a lungul timpului, ba chiar au sărit la bataie în direct spre surprinderea tuturor.

Nanu şi Volo, de vorbă cu ploieştenii din cartierele Mihai Bravu şi M. Eminescu

Cele două nu au avut niciodată vreo relație de prietenie, căci amândouă își doreau să rămână cu Nicolae Guță pentru tot restul vieții, însă într-un final cântărețul a ales să meargă pe un drum separat, fără Narcisa și fără Dana Roba.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Narcisa Balaban, atac dur la adresa Danei Roba, în mediul online. I-a adus acuzații grave

Cu toate astea, iată că se pare că nici astăzi conflictul dintre cele două femei nu s-a încheiat, deși a trecut atât de mult timp. Recent, Narcisa Balaban a făcut mai multe clipuri pe rețelele de socializare unde vine cu acuzații grave la adresa Danei Roba, dar și cu jigniri. Aceasta afirmă că de fapt, Beniamin, actualul iubit al Danei Roba, era amantul ei în timpul mariajului cu soțul acesteia.

Totodată, mai afirmă că din banii pe care i-a strâns din donații, după ce a fost măcelărită de soț, Dana Roba i-ar fi luat mașină bărbatului.

Ce reacție a avut Dana Roba la aflarea veștii că e implicată în scandal

Reporterii au contactat-o pe Dana Roba în vederea unei reacții referitoare la scandalul în care e implicată. Make-up artistul nu și-a dorit să ofere nicio declarație și susține că nu o interesează așa ceva.

Ea mărturisește că nu are TikTok, nici nu vrea să-și facă și nu o interesează nimic din ceea ce se spune la adresa ei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191